2021 SsangYong Rexton İddialı Geliyor

Ototeknikveri     14 Şubat 2020 07:54

LIV-2 konseptinin önizlemesini yaptığı ikinci nesil SsangYong Rexton, 2017'de üretime girmişti. Şimdi Koreli orta boy SUV'nin güncellenme zamanı geldi.

2021 SsangYong Rexton İddialı Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Muhtemelen yıl sonunda veya 2021 başında gelecek makyajlı Rexton, Kuzey Avrupa'da teste tabi tutulurken görüntülendi. SsangYong ön ve arka uçları kalın kamuflajla kaplamış ve yenilenmiş tasarımı görmemizi neredeyse imkansız hale getirmiş.

 

Bununla birlikte, otomobilin far ve arka lamba revizyonları, yeni tamponlar ve yeni bir ızgara ile gelmesi, yani bu tip araçlardaki geleneksel güncellemelerin uygulanması bekleniyor. Hyundai Santa Fe, Nissan X-Trail ve Volkswagen Tiguan rakibi muhtemelen yeni renk seçenekleri ve jant çeşitleri de sunacak.

 

İç tasarımın birkaç küçük revizyonla da olsa devam etmesi muhtemel. Henüz kabinin net bir resmi yok, ancak multimedya sisteminin güncellenmesini bekleyebiliriz. Giriş seviyesi model, 8 inçlik bir ekrana sahip olacak ve üst donanım seviyeleri 9.2 inçlik ekran ile gelmeye devam edecek.

Üst donanım seviyesi seçimi müşterilere yüksek kaliteli deri döşeme, ısıtma ve havalandırma özellikli ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı ve çeşitli güvenlik destek sistemleri sağlayacak. Önceki Rexton, orta seviyeden itibaren yedi koltuklu versiyonla da alınabiliyordu. Bu durumun güncel modelde de değişmesi beklenmiyor.

 

Motor serisine ilişkin detaylar az, ancak mevcut Rexton, pazara bağlı olarak 2.0 litre benzinli ve 2.2 litre dizel motor ile geliyor. Dizel 181 PS (178 HP / 133 kW) güç çıkışı ve 420 Nm tork üretiyor ve altı ileri manuel veya Mercedes-Benz tarafından sağlanan yedi ileri otomatik şanzımanla geliyor.

Son Güncelleme : 14 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo