Polestar 25 Şubat'ta Android Destekli Yeni Multimedya Özelliklerini Sergileyecek

Ototeknikveri     19 Şubat 2020 12:24

Polestar bol bol teaser yayınlamayı seviyor ve bunlardan en sonuncusu markanın Google ile geliştirdiği araç içi "Human Design Interface" arayüzünü gösteriyor.

Polestar 25 Şubat'ta Android Destekli Yeni Multimedya Özelliklerini Sergileyecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo’nun performans bölümü, yerleşik Google Asistan, Google Haritalar ve Google Play Store ile Android tarafından desteklenen ilk araç olan Polestar 2 ile başlayan Google ile işbirliğine devam edeceğini açıkladı.

 

Polestar, Android'i bir platform olarak kullanan araçlarında “gerçekten kişiselleştirilmiş ve bağlamsal bir deneyim” oluşturmaya çalıştığından, iki şirketin gelecek için daha fazla potansiyeli var. Volvo'ya ait şirkete göre, eksiksiz araç ortamı otomatik olarak kullanıcının kişisel tercihlerine ve son kullanılan uygulamalara göre ayarlanacak.

 

Polestar Dijital Anahtar tarafından etkinleştirilen algılanan sürücü profiline bağlı olarak, sürücü yaklaştığında uyarlanmış bilgiler görüntüleniyor. Sürücü buna izin verirse, sistem sürücü alışkanlıklarına, tercihlerine veya koşullarına göre proaktif olarak kişiselleştirilmiş planlama bile sunabiliyor.

Bu konuda önemli bir rol de, daha fazla dile genişletilerek, yerel aksanları anlamak ve daha kişiselleştirilmiş deneyimler sağlamak için gelişmiş konuşma teknolojisini kullanan, yardımcı pilot olarak görev yapacak Google Asistan tarafından oynanacak.

 

Eğlence, yalnızca sürücüler için değil, tüm yolcular için daha kişiselleştirilmiş olacak. Örneğin, popüler uygulamalardan ve hizmetlerden video akışı, araç park halindeyken ve şarj sırasında yolcuların kullanımına sunulacak.

Polestar, aşırı veri yüklemesinden kaçınmayı taahhüt ettiğini, bu nedenle şirketin “verileri kontrollü bir şekilde iletmek için” gelişmiş göz izleme ve yakınlık sensörleri uygulayacağını söyledi.

 

Daha spesifik olarak, ekranlar parlaklığını ve içeriğini koşullara ve sürücünün tepkilerine göre değiştiriyor. Kullanıcılar ekrana baktığında ekranın ışık yoğunluğu artırılacak, kullanıcının eli ekrana yaklaştığında kontrol seçenekleri ortaya çıkacak. HMI, önlerindeki yol yerine ekrana çok fazla bakmaları durumunda da kullanıcıları uyaracak.

Polestar'ın Google ile ortak olmaya devam edeceği bir diğer alan ise, yolda daha güvenli manevralar için Gelişmiş Sürücü Yardım Sistemlerini (ADAS) Google Haritalar ile entegre etmek olacak. Polestar, 25 Şubat'ta geleceğin arayüzüne ilişkin vizyonunu açıklayacak.

Son Güncelleme : 19 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo