Alfa Romeo GTA'yı Yeniden mi Canlandırıyor?

Ototeknikveri     24 Şubat 2020 09:25

Alfa Romeo bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı'nda herhangi bir dünya prömiyeri gerçekleştirmeyecek. Ancak bu firmanın fuara katılmayacağı anlamına gelmiyor. Firmadan bu haftasonu gelen gizemli teaser, "etkileyici bir geri dönüş" yaşanacağından bahsediyor.

Alfa Romeo GTA'yı Yeniden mi Canlandırıyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hafta sonu sosyal medyada yayınlanan çok gizemli bir teaser'da Alfa Romeo, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı'nda “çok önemli bir geri dönüş” yapacağı hakkında işaret verdi.

 

Kısa video, sadece etkileyici bir motor sesine odaklanıyor. Bu ikonik bir modelin geri dönüşü olabilir.

 

Bu yıl, Alfa Romeo 110. yılını kutlayacak ve Giulia Quadrifoglio'nun daha performans odaklı bir versiyonu şeklinde GTA (Gran Turismo Alleggerita - GT Lightened) ismini geri getirmeyi planlıyor.

 

Haberlere göre, otomobil 620 hp güç çıkışına sahip olacak. Bu da BMW M3 ve Mercedes-AMG C63 S modelinden 120 hp daha fazla.

 

Model ayrıca birkaç gün önce internette ortaya çıktı, ancak 24 Haziran'da Alfa’nın doğum gününde prömiyeri yapılması bekleniyor.

 

Neredeyse iki yıl önce çıkan ürün yol haritasında Alfa Romeo, GTV ve 8C'nin yeniden canlandırılacağını ve iki SUV daha piyasaya süreceğini doğruladı. Planlar daha sonra değişti ancak yeni bir yüksek binişli model olan Tonale yine de piyasaya sürülecek. Cenevre Otomobil Fuarı'nda karşımıza ne çıkacağını ise yakında göreceğiz.

Son Güncelleme : 24 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo