Volkswagen Arteon Shooting Brake Aile Otomobili Segmentine Şıklık Katacak

Ototeknikveri     06 Mart 2020 09:43

Casus fotoğraçıların Avrupa’da testte yakaladığı Volkswagen Arteon Shooting Brake, segmentinin en şık modellerinden birisi olacak gibi görünüyor.

Volkswagen Arteon Shooting Brake Aile Otomobili Segmentine Şıklık Katacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin ön ve arka kısımları neredeyse kamuflajsız ancak eğimli tavan çizgisini gizlemek için pencere çevreleri kaplanmış. Yeni Arteon’un çok iddialı olacağı prototip halinden bile anlaşılabiliyor.

 

Yıl sonundan önce güncellenen liftback modelle birlikte çıkması beklenen Arteon’un station wagon versiyonu aynı motorlara sahip olacak. Bunlar arasında bilindik dört silindirli benzinli ve dizel motorlar da bulunacak. ABD’ye gitmesi beklenen modelde 268 hp 2.0 litre benzinli motor ve sekiz vitesli otomatik şanzıman kullanılabilir.

 

VW Arteon R Prototipi

Volkswagen aynı zamanda Arteon R modeli üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Arteon’un performans modeli olacak bu otomobil sportif gövde kiti, delikli frenler, mavi kaliperler ve dörtlü egzoz çıkışlarıyla geliyor. Bu modelde firmanın 3.0 litre VR6 çift turbo motoru 400 hp güç çıkışıyla sunulabilir. Motora çift debriyajlı otomatik şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sisteminin eşlik etmesi bekleniyor. Bu donanımla otomobil 4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabilecek.

 

Volkswagen Arteon Shooting Brake modelinin hem Avrupa hem de Kuzey Amerika’da satılıp satılmayacağı henüz net değil.

Son Güncelleme : 06 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo