Fiat Golf’e Karşı Yeni Egea/Tipo’yu Hazırlıyor

Ototeknikveri     11 Mart 2020 10:29

Fiat Egea/Tipo’nun son nesli beş yıldır satışta. Başından beri sedan, hatchback ve station wagon formlarında üretilen model, Bursa’daki fabrikadan çıkarak Avrupa sokaklarına gidiyor.

Fiat Golf’e Karşı Yeni Egea/Tipo’yu Hazırlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

C segmenti model, VW Golf ve Ford Focus gibi rakiplerle karşı karşıya. Fiat Egea/Tipo geçen yıl Avrupa’da satış rakamlarında Hyundai i30, Honda Civic ve Mazda3’ü geride bırakmayı başardı. Kia Ceed, Renault Megane, Toyota Corolla, Seat Leon, Opel Astra, Peugeot 308, Skoda Octavia, Ford Focus ve VW Golf’ü ise geriden takip etti.

 

Fiat şu anda Egea/Tipo’yu yenileme sürecinde ve ilk kez bir prototip casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Ön panjuru ve ön tamponun bir kısmını kapatan kamuflaj dışında Fiat fazla kamuflaj eklememiş. Araçta farlar ya da arka lambalarda herhangi bir değişiklik göze çarpmıyor.

 

İlerleyen zamanlarda yeni aydınlatma ünitelerini gösteren başka prototipler de ortaya çıkacaktır. Ayrıca kamuflajdan anlaşılacağı üzere ön panjur ve tampon yenilenmiş.

 

İç mekanda yeni bir multimedya sistemi (muhtemelen daha büyük ekranla) ve yeni materyaller görebiliriz. Motor serisi ise doğal emişli ve turboşarjlı 1.4 litre benzinli motorlarla sunulmaya devam edilebilir. Ayrıca mevcut iki dizel seçeneğinden (1.3 ve 1.6 litre motorlar) en az birisi sunulacaktır.

 

Güncellenen Fiat Egea/Tipo bu yıl sonlarında ya da 2021 başında bayilerde olacak.

 

 

Son Güncelleme : 11 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo