Kia Sorento 19 Mart’ta İnternette Tanıtılacak

Ototeknikveri     16 Mart 2020 09:26

Kia yeni orta boy SUV’si Sorento için farklı şeyler planlamıştı ancak 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nın iptal olması tanıtımı internete taşıdı.

Kia Sorento 19 Mart’ta İnternette Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Kia Sorento 19 Mart’ta saat 12:30’dan itibaren Facebook’ta canlı yayınla tanıtılacak. Firma bunun sıradan bir online tanıtımın ötesinde olacağı sözünü veriyor.

 

İzleyicilerin de yayına katılabilecekleri ve temsilcilerin izleyicilerden gelen soruları anında yanıtlayacağı belirtildi. En iyi 60 soru TIME dergisine altı aylık abonelik ile ödüllendirilecek.

 

Online tanıtım sırasında Avrupa versiyonu Sorento sergilenecek. Yeni model, Hyundai Sonata ile N3 mimarisini paylaşıyor. Piyasadaki en esnek ve geniş SUV’lerden birisi olarak tanımlanan 2021 Sorento kompakt bir motor bölmesi yapısına sahip. Otomobil daha kısa sarkıntılar ve daha öncekinden 35 mm daha uzun aks mesafesi ile geliyor.

Avrupa’da motor serisi 227 hp (230 PS) “Smartstream” turbo hibrit güç aktarma organı ve 2.2 litre dört silindirli 199 hp (202 PS) Smartstream dzel motorla sunulacak. Dizel motora Kia’nın yeni sekiz vitesli çift debriyajlı şanzımanı eşlik edecek.

Daha sonra Kia bir dizi benzinli motor ve başka bir plug-in hibrit sistem daha sunacak. Motor seçiminden bağımsız olarak, firma daha iyi yakıt verimliliği, daha düşük emisyonlar ve yüksek performans vadediyor.

2021 Kia Sorento için daha fazla ayrıntı önümüzdeki günlerde gelecek. Modelin Avrupa piyasalarında bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 16 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo