Elektrikli VW ID.1 2023’te Gelecek

Ototeknikveri     16 Mart 2020 09:42

VW ID.3 şimdiye kadar gördüklerimiz içinde Volkswagen’in en küçük elektrikli ID modeli olabilir ancak firma daha da küçük bir model planlıyor. Yeni model 2023’te piyasaya çıkacak.

Elektrikli VW ID.1 2023’te Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Car Magazine, Volkswagen’in ID.1 adında bir elektrikli şehir otomobili planladığını, bunun e-Up! ile benzer boyutta olacağını ve söz konusu modelin yerini alacağını iddia etti.

 

ID.1 özellikle şehirli müşteriler için planlanacak, dolayısıyla çok büyük bir pil paketine ihtiyacı yok. Aslında Volkswagen’in 24 kWh ve 36 kWh olmak üzere iki farklı pil kapasitesi sunması bekleniyor.

 

Daha büyük 36 kWh pil paketi tek şarjla 300 km kadar sürüş mesafesi sunabilir. Bu da şehirde yaşayan ve daha çok kısa yolculuklar yapan müşteriler için fazlasıyla yeterli olacaktır. ID.1 tek elektrikli motor içerecek ancak önden çekişli mi yoksa Honda e gibi arkadan çekişli mi olacağı henüz bilinmiyor.

 

Stil bakımından ID.1’in daha küçük olsa da ID.3’e benzemesi bekleniyor. Modelde ID ailesinin diğer üyeleriyle aynı sahte ön panjur ve daha kısa ön ve arka sarkıntılar bulunacak. Elektrikli motor iç mekanda daha geniş alan sunulmasına imkan verecek, bu da otomobilin boyutundan beklenmeyecek rahatlıkta bir kabin sunacak.

Son Güncelleme : 16 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo