Çin’e Özel Mercedes-Maybach S450 4MATIC Collector's Edition Tanıtıldı

Ototeknikveri     23 Mart 2020 11:04

Çinliler lüks otomobilleri seviyor ve bu lüks talebine fazlasıyla cevap veren Mercedes-Maybach S450 4MATIC yerel piyasaya tanıtıldı.

Çin’e Özel Mercedes-Maybach S450 4MATIC Collector's Edition Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Collector’s Edition versiyonu mevcut Mercedes-Maybach S450 4MATIC modelini temel alıyor ve 3.0 litre çift turboşarjlı altı silindirli motor ile 48 volt yarı hibrit sistem kullanmaya devam ediyor.

 

Motor 367 hp güç çıkışı ve 500 Nm tork sağlıyor, dokuz ileri otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Dışarıdan bakıldığında ilk göze çarpan şey ön panjur oluyor.

 

Bu ön panjur standart S450 modelinde bazı piyasalarda sunulurken, daha düşük S-Serisi modellerinde kullanılandan oldukça farklı. Dışarıdaki en önemli değişikliklerden birisi de 20 inç siyah ve gümüş jantlar. Ayrıca lüks sedan özel kahverengi boya ile sofistike bir stil sunuyor.

Özel dokunuşlar kabinde kahverengi deri koltuk döşemeleri, koltuk başlarında Maybach logoları, kapı panellerinde ve koltukların arkalarında ahşap paneller ile devam ediyor. Arkada oturup aracı şöförünün kullanmasını tercih eden Çinli işadamları otomobilin lüks kabinini çok beğenecek.

S450 4MATIC Collector’s Edition sınırlı sayıda üretilebilir. Otomobilin fiyatı 205.586 dolardan başlayacak. Car News China ayrıca Mercedes’in Çin’de Maybach S560 ve S680 modellerini durduracağını yazdı.

Son Güncelleme : 23 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo