2020 Audi A3 Sportback Yeni Fotoğraflarla Detaylandı

Ototeknikveri     31 Mart 2020 11:14

Audi yeni A3 Sportback’den yeni fotoğraflar ve detaylar paylaşmaya devam ediyor. Yeni modelin BMW 1-Serisi ve Mercedes A-Serisi gibi diğer lüks kompakt modellerle rekabet etmesi bekleniyor.

2020 Audi A3 Sportback Yeni Fotoğraflarla Detaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Audi A3’ün diğer pek çok yeni modelde olduğu gibi dünya çapındaki koronavirüs salgınından etkilendi. Bu yine de modelle ilgili detaylara bakmamızı engelleyemez.

 

Yeni A3’ün tasarımı Audi’nin son çıkan modellerindeki tasarım anlayışını takip ediyor. Modelin SUV kardeşi Q3 ile olduğu gibi, yeni Audi A3 de daha geniş, altıgen ve tek çerçeveli ön panjur, ayrıca otomobilin genişliğini pekiştiren ve dış kenarlara doğru daha uzun bir çift LED far ile geliyor.

 

Audi son zamanlarda içbükey yüzeyleri sıkça kullanıyor ve Quattro mirasını RS serisinin yanı sıra standart modellerinde de canlandırmaya çalışıyordu. Yeni Audi A3 de bu trendi dinamik görünümüyle devam ettiriyor.

 

Dış cephe bir Audi olarak anında tanınabilirken, iç mekanda oldukça kapsamlı bir yenileme yapılmış. Önceki modelin minimal stilinin yerine çok daha sportif bir konsol keskin çizgiler, bir Audi için alışılmadık noktalarda hava girişleri ve kontrol paneli ile multimedya sistemi için hoş, büyük dijital ekranlar ile geliyor.

 

İlk etapta Avrupa’daki yeni Audi A3 müşterileri iki benzinli ve iki dizel seçeneğine sahip olacak: 1.5 litre TFSI dört silindirli benzinli motor (148 hp, 250 Nm) standart ve yarı hibrit versiyonlarla gelirken, yarı hibrit sistemde 48 volt kayışlı marş motoru bulunacak.

 

Dizel isteyenler ise 2.0 litre TDI dört silindirli motorun 114 hp ya da 148 hp versiyonunu alabilecek.

 

Altı vitesli manuel ve yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanlar ilk etaptan itibaren sunulacak. Daha fazla motor seçeneği ve Quattro dört çekişli sistem ise daha sonra seriye eklenecek.

 

Son Güncelleme : 01 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo