Yeni 2021 Mercedes C-Serisi’nden Çizimler

Ototeknikveri     31 Mart 2020 11:22

Mercedes’in yeni C-Serisi spor sedan modeli yaklaşık bir yıldır yollarda test ediliyor ve giderek daha az kamuflajla karşımıza çıkıyor.

Yeni 2021 Mercedes C-Serisi’nden Çizimler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son casus fotoğraflar üretim modelini ortaya koydu. Ön panjur, far grafikleri, arka lambaların şekli, yeni iç mekanda büyük multimedya sistemi, yeni direksiyon simidi ve yuvarlak hava girişlerini görebiliyoruz.

 

Yeni C-Serisi Kolesa’nın iki çizimine benzer mi görünecek? Belki de. Tasarımcı son casus fotoğraflardaki yeni ön panjur şeklini çizimlere adapte etmiş.

 

Oldukça isabetli görünen far grafikleri de başarılı ancak genel far tasarımı çizimle aynı olmayabilir.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde bir çeşit düz gözyaşı şeklinde arka lamba tasarımı göze çarpıyor. Gerçekte bu kısmın tasarımı biraz daha A-Serisi Sedan modeline benzer olabilir.

Çizimlerdeki casus fotoğraftan en farklı kısım aynalar. Profil hakkında da o kadar emin değiliz, özellikle firmanın Duyusal Saflık tasarım dilinin uygulanma şekli konusunda.

 

Beşinci nesil C-Serisi’nde Mercedes’in arkadan çekişli MRA mimarisinin güncellenmiş bir versiyonu kullanılacak ve elektrikli sürüşü destekleyecek. Seride dört kapılı sedan, station wagon, coupe ve cabrio versiyonları bulunacak ve yeni model BMW 4 Serisi ile rekabet edecek.

Son Güncelleme : 31 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo