DUCATO, BOXER VE JUMPER KARDEŞLERE MAKYAJ

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:26

Fiat Ducato, Peugeot Boxer ve Citroen Jumper, makyaj ile daha güncel bir görünüme kavuşuyor.

DUCATO, BOXER VE JUMPER KARDEŞLERE MAKYAJ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Trafic ve Opel Vivaro kardeşlerin yeni neslinin ortaya çıkması ile hareketlenen ticari araç pazarında, Fiat Ducato, Peugeot Boxer ve Citroen Jumper kardeşlerde makyaj operasyonu ile daha güncel bir ifadeye kavuşuyor. Yeni ledlere sahip ön farları, tasarımı değiştirilen ızgaraları ve tamir masraflarına azaltan üç parçadan oluşan tampon tasarımı ile farklı bir ifadeye kavuşan araçların iç mekanlarında yeni koltuklar ile konfor seviyesi arttırılırken, navigasyon ve geri görüş kamerası gibi donanımlarda sunulmaya başlanıyor. 3 farklı yükselik, 4 farklı uzunluk ve 8 farklı kapasite seçeneğine sahip olan Fiat Ducato'nun 12 Mayıs'ta tanıtlacağı belirtiliyor. Fiat ducato'da 115 hp güç ile 280 Nm tork üreten 2.0 litrelik, 130 hp güç ile 320 Nm tork üreten 2.3 litrelik, 130 hp güç ile 350 Nm tork üreten 2.3 litrelik ve 180 hp güç ile 400 Nm tork üreten 3.0 litrelik dizel motorlar ile sunulacak.

Yeni Fiat Ducato resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Makyajlı Peugeot Boxer, üç farklı güç çıkışına sahip 2.2 litrelik dizel motorların yanında HDI 180 adı verilen 3.0 litrelik dizel motor ile tercih edilebilecek.

Yeni Peugeot Boxer resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Start/stop sisteminin yüzde 5'lik yakıt tasarrufu sapladığı yeni Citroen Jumper'da toplam yakıt verimliliği yüzde 15 oranında iyileştirilmiş.

Yeni Citroen Jumper resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo