VW Atlas Yeni Basecamp Accessory Line ile Doğaya Çıkmaya Hazır

Ototeknikveri     02 Nisan 2020 02:18

Volkswagen Atlas SUV için gövde kaplamaları, özel off-road tekerlekler gibi özellikler içeren Basecamp versiyonunu tanıttı. Yeni özellikler tek tek alınabileceği gibi paket şeklinde tamamına da sahip olunabiliyor.

VW Atlas Yeni Basecamp Accessory Line ile Doğaya Çıkmaya Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni versiyon 2019 New York Auto Show’da tanıtılan Atlas Basecamp konsepti temel alınarak gelştirildi. Volkswagen Amerika pazarlama yöneticisi Hein Schafer, Basecamp için yaptığı açıklamada “Hedefimiz müşterilere özel stil ve fonksiyonellik sunan, arzularına göre kapsamlı aksesuar seçenekleri sunmak. Konseptin başarısı bu off-road odaklı özelliklerin üretime geçirilmesi için bize cesaret verdi.” dedi.

 

Air Design tarafından üretilen paket, iki renk tonlu saten gümüş ve desenli antrasit ön tampon koruyucusu, desenli antrasit çamurluk etekleri ve entegre koruyucular, saten gümüş yan kapı eşikleri ve bir çekme kancası da içeren saten gümüş arka çıkıntıyı içeriyor. Alman SUV ayrıca ön çamurluklarda “Basecamp” logolarıyla geliyor.

 

Araçta özel 17 inç Traverse MX tekerlekler de bulunuyor. Bu tekerlekler ilk olarak Basecamp konseptinde görülmüştü. Tekerlekler donuk grafit ve gümüş olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor. Bunlara 245/70 R17 arazi lastikleri geçirilmesi tavsiye ediliyor.

 

Son Güncelleme : 02 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo