Giriş Seviyesi Porsche Taycan: Arkadan Çekiş, Daha Küçük Pil ve Daha Düşük Fiyat

Ototeknikveri     21 Nisan 2020 10:09

Porsche Taycan 4S bayilere kısa süre önce ulaştı ve giriş seviyesi versiyon da yakında ona katılacak.

Giriş Seviyesi Porsche Taycan: Arkadan Çekiş, Daha Küçük Pil ve Daha Düşük Fiyat
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Car Magazine ile yaptığı söyleşide Porsche’nin Ar-Ge Yöneticisi Dr. Michael Steiner “Daha küçük bir pil paketi, daha düşük fiyat ve arkadan çekişle gelecek bir versiyon olacak.” dedi. Steiner, bu modelin özellikle hava koşullarının dört çekişli sistem gerektirmediği yerlerdeki müşterileri kendisine çekeceğini belirtti.

 

Steiner muhtemelen Çin’in giriş seviyesi Taycan’ın sunulacağı ilk ülke olacağını açıkladı. Yönetici fiyat ya da özellikler hakkında detay vermezken, Car Magazine otomobilin 12 ay içinde çıkabileceğini yazdı.

 

Yeni çıkacak versiyon Taycan 4S’nin altında konumlanacak. 4S ise 79.2 kWh pil paketi ve iki elektrikli motorla geliyor. Toplam güç çıkışı 523 hp (390 kW / 530 PS). Otomobilin sürüş mesafesi tek şarj ile 405 km.

 

Taycan 4S ayrıca 93.4 kWh Performance Battery Plus pil paketiyle de donatılabiliyor. Bununla sürüş mesafesi 462 km’ye çıkıyor. Bu versiyon 563 hp (420 kW / 571 PS) güç çıkışına sahip.

İki farklı güç aktarım organına sahip olmalarına karşın her iki Taycan 4S modeli de 3.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor ve azami hız 250 km/s.

 

Giriş seviyesi model muhtemelen dört çekişli kardeşlerinden daha düşük güç ile gelecek, aynı zamanda daha uygun fiyatlı olacak. Taycan 4S’nin fiyatı 103.800 dolardan başlıyor.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo