Volkswagen ID3 Üretimine Yeniden Başlandı

Ototeknikveri     26 Nisan 2020 03:20

Koronavirüs kısıtlamaları ve daha önce bildirilen yazılımsal sorunlara karşın, Volkswagen’in ID3 elektrikli modelinin üretimi Zwickau fabrikasında yeniden başladı.

Volkswagen ID3 Üretimine Yeniden Başlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir firma sözcüsüne göre, ID3 modeli için belirlenen tanıtım tarihi de hala geçerli ve otomobil bu yaz karşımıza çıkabilir.

 

Sözcü, “Hedefimiz ilk etapta 30.000 ID3 Firs Edition modelini müşterilere teslim etmek. Teslimattan önce tüm otomobillere en yeni versiyon yazılım yüklenecek. Piyasaya çıkışın ardından da yazılım düzenli olarak güncellenmeye devam edecek.” dedi.

 

Zwickau fabrikasında üretime ara verilmeden önce, VW yönetim kurulu üyesi Thomas Ulbrich fabrikanın ana üretim hattının günde 100’den fazla ID3 otomobil ürettiğini söylemişti. Firma ikinci üretim hattına da daha fazla MEB temelli elektrikli otomobil koymayı planlıyor. Bu da ID4 crossover ile başlayacak.

Aynı fabrikada Audi Q4 e-tron konseptinin üretim versiyonu ve Seat El-Born konseptinin üretim versiyonu da inşa edilecek.

 

Volkswagen Slovakya’daki Bratislava’daki üretimine de yeniden başladı. Bu tesiste Porsche Cayenne, VW Touareg, Audi Q7 ve elektrikli Up! modeli üretiliyor.

Son Güncelleme : 26 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo