Lamborghini 7 Mayıs’ta Yeni Bir Model Tanıtacak

Ototeknikveri     01 Mayıs 2020 07:37

Lamborghini gelecek hafta yeni bir model tanıtacağını açıkladı.

Lamborghini 7 Mayıs’ta Yeni Bir Model Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma 4 Mayıs’ta üretime başlayacak. 7 Mayıs’ta ise yeni bir otomobil tanıtılacak. Lamborghini CEO’su Stefano Domenicali tarafından yapılan açıklamada “Müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz ve 7 Mayıs’ta sanal bir tanıtım ile model serimizi tamamlayacak yeni bir otomobili tanıtacağız.” denildi.

 

Bunun Lamborghini’nin hakkında söylentiler çıkan dördüncü modeli olabileceği düşünülüyor. Bu otomobil Huracan ve Aventador süper otomobillerle bağlantılı olabilir hatta 2025’ten önce gelecek bir Urus SUV versiyonu olabilir mi? Henüz bilmiyoruz.

 

Muhtemelen yeni tanıtılacak model firmanın Mart ayı sonunda teaser yayınladığı yarış pistlerine özel hiper otomobil olacak. Bu model Aventador’u temel alıyor ve 6.5 litre doğal emişli V12 motor ila 830 PS (818 hp / 610 kW) güç çıkışına sahip olacak.

 

Üretimin sadece birkaç adet ile sınırlı olması bekleniyor (tam sayı tanıtımda açıklanacak). Ayrıca otomobil Raging Bull yarış departmanı Squadra Course ile birlikte geliştirildiği için, yeni Lamborghini müşterilere Ferrari FXX-K ile benzer şekilde sunulabilir.

 

Hala Huracan ya da Aventador’un yeni bir versiyonu da mümkün. Ayrıca yeni bir Urus versiyonu plug-in hibrit sistemle gelebilir. Hatta ST-X yarış otomobilini temel alan daha ekstrem bir model de mümkün.

Son Güncelleme : 01 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo