2021 Kia Stinger Kameralara Yakalandı

Ototeknikveri     07 Mayıs 2020 10:25

Güncellenen Kia Stinger ilk kez Avrupa yollarında test edilirken görüntülendi. Tets otomobili ağır kamuflaj altındaydı.

2021 Kia Stinger Kameralara Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Genellikle bu tip kamuflaj firmanın bazı büyük stil değişiklikleri planladığını gösterir ancak Kia Stinger için böyle bir şey beklenmiyor. Bunun yerine, agresif beş kapılı modelin yeni far grafikleri, farklı tamponlar, yeni tekerlek tasarımları ve muhtemelen yeni renk seçenekleri gibi alışıldık güncellemelerle geleceği düşünülüyor.

 

En büyük güncellemenin iç mekanda olması bekleniyor. Kia Stinger’de Hyundai Grubu’nun en yeni multimedya teknolojileri bulunacak. Daha geniş ve şık bir dokunmatik ekran, ayrıca bir dijital kontrol paneli seçeneği de modelde yer alabilir.

 

Kia Stinger’in kabinindeki diğer değişiklikler yeniden tasarlanan orta konsol ve yeni döşeme seçenekleri de kapsayacak.

 

Tıpkı güncellenen Genesis G70 gibi, güncellenen Kia Stinger’ın da mevcut 2.0 litre turbo dört silindirli motorun yerine giriş seviyesinde Hyundai’nin yeni ve daha güçlü 2.5 litre turbo motorunu kullanması bekleniyor. Yeni 2.5 litre dört silindirli motor Hyundai Sonata N-Line gibi modellerde bulunabiliyor. Güç çıkışı 290 hp ve tork değeri 420 Nm.

 

En üst donanım seviyesi 3.3 litre çift turbo V6 motor ise biraz daha performanslı olacak şekilde güncellenebilir. Motorun güç çıkışı şu anda 365 hp, tork değeriyse 510 Nm.

 

Güncellenen Kia Stinger’in 2021’de çıkması bekleniyor. Durgun giden satışlar nedeniyle bu güncellemeden sonra modelin yeni bir neslinin hazırlanması beklenmiyor.

 

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo