2021 Hyundai 45 EV Bu Kez Daha Az Kamuflajla Görüntülendi

Ototeknikveri     10 Mayıs 2020 11:55

Retro ilhamlı Hyundai 45 konseptinin gerçeğe dönüşeceğini biliyorduk. Koreli otomobil üreticisi bunu doğruladı.

2021 Hyundai 45 EV Bu Kez Daha Az Kamuflajla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şu anda üretim modelinin konsepte ne kadar benzeyeceğini tam olarak bilmiyoruz ancak son gelen casus fotoğraflar üretim modelinin konseptin karakterini büyük ölçüde devam ettirebildiğini gösteriyor.

 

Kamuflaj nedeniyle fazla detay göremiyoruz ancak kaportanın benzer bir şekle sahip olacağını söyleyebiliriz. Belki biraz daha az dramatik bir tasarım var ve camlı kısımlar daha geniş. Fotoğrafçıların yakaladığı iki prototipten birisi daha az kamuflajla görülüyor, burada plastik tekerlek kemerleri, arka lambaların altındaki krom şerit ve şık yan eşikler gibi detayları fark edebiliyoruz.

 

Farlara baktığımızda da daha net bir görüntü alabiliyoruz. Bunlar konseptin aksine LED değil gibi görünüyor ve kenarları daha yumuşak. Otomobili tamamen kamuflajsız görene kadar son sözü söyleyemesek de, konseptin farlarını terk etmek otomobili daha az çekici yapmış.

 

Aero stili tekerlekler ve tamponlardaki sensörler ya da kameralar dışında başka göze çarpan büyük değişiklik yok.

 

Firm içinde NE EV kod adıyla anılan Hyundai 45, 45 yıllık ikon Pony Coupe’den ilham alıyor ve modern crossover stilini buna ekliyor. Otomobilde özel E-GMP (Elektrikli Global Modüler Platform) mimarisi kullanılıyor. Yeni çıkacak Prophecy elektrikli sedan da bunu kullanacak.

 

Güç aktarım organlarıyla ilgili henüz resmi bilgi yok ancak Hyundai 45’in dört çekişli sürüş için iki elektrikli motora sahip olması gerekiyor. Küçük motor ön aksta, daha büyüğü ise arkada bulunacak. Koren Car Blog’a göre 45 modeli Ocak 2021’de Kona Electric’e daha geniş ve lüks bir alternatif olarak çıkabilir.

Son Güncelleme : 10 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo