Güncellenen 2021 Picanto Kore’de “Morning Urban” Adıyla Çıktı

Ototeknikveri     14 Mayıs 2020 12:10

İlk olarak 2017’de piyasaya sürülen Kica Picanto şehir otomobili Güney Kore’de güncellendi.

Güncellenen 2021 Picanto Kore’de “Morning Urban” Adıyla Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Picanto anavatanı Güney Kore’de “Morning” adıyla satılıyordu. Güncellemeden sonra ise “Morning Urban” adını aldı. Kia Morning Urban iç ve dış tasarımındaki yeniliklerin yanı sıra gelişmiş kolay kullanım özellikleri ve sürüş yardım sistemleriyle de dikkat çekiyor.

 

Dış cephede ilk olarak “tiger nose” ön panjur ortadaki krom şeritleriyle göze çarpıyor. Buna yeni farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları eşlik ediyor. Sportif ön tampon krom çerçeveli sis lambalarıyla geliyor ve lambaların bulunduğu alt ızgara parlak siyah renkte.

 

Yenilenen arka lambalar üç boyutlu LED imza ile dikkat çekerken arka tamponun da yeniden tasarlandığını ve yatay reflektörlere sahip olduğunu görüyoruz. Kia güncellenen modelde ayrıca “bal arısı” renk seçeneği, yeni 16 inç alaşım jantlar, yan camlarda krom çerçeveler ve kapı altlarında siyah detaylara yer vermiş.

 

İç mekanda yenilikler daha az belirgin. Renkli detaylar, 8 inç UVO multimedya sistemi ve navigasyon, 4.2 inç kontrol paneli ekranı, Bluetooth Multi Connection (birden fazla Bluetooth cihazı aynı anda bağlanabiliyor) ve ses tanıma özelliği yenilikler arasında.

 

Sürüş yardım sistemleri ise Kör Nokta Çarpışma Kaçınma Asistanı, Arkadan Geçen Trafik Kaçınma Asistanı, Arka Yan Çarpışma Önleme Asistanı, Şerit Koruma Asistanı, Ön Çarpışma Kaçınma Asistanı ve Sürücü Dikkat Uyarısı’ndan oluşuyor.

 

Otomobil gücünü güncellenmiş SmartStream doğal emişli 1.0 litre üç silindirli benzinli motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 76 PS (75 hp), tork değeriyse 95 Nm. Kia Morning Urban / Picanto’nun ortalama 6.3 litre / 100 km yakıt tükettiğini belirtiyor. Bu da onu Kore’de segmentinin en yakıt tasarruflu modeli yapıyor. Ülkede fiyatlar 11.950.000 won’dan (9760 dolar) başlıyor.

Son Güncelleme : 14 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo