2021 Mercedes-Benz S-Serisi’nden En Net Görüntüler

Ototeknikveri     17 Mayıs 2020 09:43

Yeni W223 kod adlı Mercedes-Benz S-Serisi bugüne kadarki en net dış ve iç mekan fotoğrafları ve bir video ile ortaya çıktı.

2021 Mercedes-Benz S-Serisi’nden En Net Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraflarda görülen prototip neredeyse kamuflajsız ve özellikle daha büyük ön panjur ile ince farlar dikkat çekiyor.

 

Arkada yeni yatay arka lambaları bağlayan krom şerit boydan boya uzanıyor. Yeni bagaj kapağı ve yeniden tasarlanan arka tampon da göze çarpıyor. Bunun yanı sıra bir çift egzoz çıkışı da görünüyor ancak bunlar sahte de olabilir.

 

İç mekan asıl devrimin gerçekleştiği yer çünkü burada her şey yeniden tasarlanmış. Gösterge paneli iki katmanlı bir görünüme sahip ve üst kısımda ana hava girişleri bulunuyor. Bunlar da artık yeni multimedya sistemi ekranının altı yerine üzerinde konumlanıyor. Multimedya sisteminde Tesla havası fark ediliyor. Pek çok butonun ortadan kaybolduğuna bakılırsa ekran kontrollerin büyük kısmını bünyesinde toplamış olabilir.

 

Sol kısımda başlatma butonu dijital gösterge panelinin yanında yer alıyor. Arkasında ise baş üstü ekranı sistemiyle alakalı olduğu düşünülen bir boşluk var. Direksiyon simidi yeniden tasarlanmış, ortasında büyük Mercedes logosu, yanlarında ise butonlar dikkat çekiyor. Alüminyum detaylar kabin geneline yayılmış ve S-Serisi’ne daha modern bir hava katıyor. Bunun dışında her yer iyi kalite deri ile kaplanmış.

 

MRA II platformunu temel alan firmanın amiral gemisi sedan modelinin selefinden biraz daha büyük olacağı anlaşılıyor. Otomobilde Seviye 3 otonom sürüş sisteminin de bulunması bekleniyor. Ayrıca aktif süspansiyon ve arkadan çekişli sürüş sistemi sunulabilir. Motor serisi revize edilecek ve V12 serinin üst sıralarında bulunurken yarı hibrit ya da plug-in hibrit versiyonlar da olabilir.

 

2021 (ya da 2022 model yılı) S-Serisi Eylül ayında Avrupa’da çıkacak ve teslimatları iki ay sonrasında başlayacak. Dolayısıyla otomobilin bu yaz aylarında tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 17 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir19316 w116, w126, w140, w220, w221, w222'lerden güzelim aracı ne hale getirdiler. w221 ve w222 en iyi S-Serisi kasaları olarak tarihe geçecek. Bu aracın Mercedes olduğuna inanmak imkansız bu Mercedesten çok 20 yıl öncesinin hyundai/kia'sına benziyor

    20 05 2020 10:28 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo