2021 Nissan Z’den İlk Teaser

Ototeknikveri     30 Mayıs 2020 01:24

Nissan yeni modellerinden ipuçları içeren bir video yayınladı. Bu videoda 2021 Z spor otomobilin de ilk görüntüleri yer alıyor.

2021 Nissan Z’den İlk Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Nissan Z daha önce de tahmin edildiği gibi orijinal 240Z’den stil bakımından ilham alıyor. Otomobil 370Z’den daha temiz çizgilere sahip ancak çok fazla retro görünmüyor.

 

2021 Z’nin ön kısmı bir çift yuvarlak LED far ile ikonik 240Z’ye selam gönderiyor. Ön panjur modele özel ve markanın V-Motion tasarım diline sadık kalmıyor.

 

Tavan çizgisi arkaya doğru eğim yapıyor ve arka kısım 370Z kadar yuvarlak kıvrımlara sahip görünmüyor. Bu kısmın klasik Z modellerini anımsattığı söylenebilir. Yeni modelin 370Z platformunun revize edilmiş bir versiyonunu kullanacağı söyleniyor.

Bunun dışında Nissan’ın yeni spor otomobiliyle ilgili fazla bilgi yok. Otomobilin gücünü çift turbo 3.0 litre V6 motordan alması bekleniyor. Bu motor bazı Infiniti modellerinde de 400 hp güç çıkışıyla kullanılmıştı. Rakiplerinin aksine Nissan’ın aynı zamanda hem manuel hem otomatik şanzıman seçenekleri sunması bekleniyor.

 

Nissan’ın yeni Z spor otomobili için “400Z” adını seçmesine ihtimal veriliyor. Firma önümüzdeki 18 ay içinde 12 yeni model çıkartacağını açıkladı. Bunlar arasında Ariya elektrikli SUV, Armada, Frontier, Pathfinder, Terra, Rogue, Qashqai ve yeni Z de bulunacak.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo