2021 VW Arteon ve Arteon Shooting Brake 24 Haziran’da Çıkıyor

Ototeknikveri     05 Haziran 2020 05:56

Volkswagen güncellenen Arteon modelini 24 Haziran’da tanıtacak. Bu kez modele ikinci gövde stilli seçeneği Arteon Shooting Brake de katılacak.

2021 VW Arteon ve Arteon Shooting Brake 24 Haziran’da Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şaşırtıcı olmayan şekilde, orta boy otomobilin uzun tavanlı versiyonu Kuzey Amerika’da satılmayacak ancak Avrupa’da güncellenen liftback ile birlikte sunulacak. Yeni model şık stili büyük bagaj kapasitesi ile biraraya getirecek.

 

Dış cephede Alman otomobil üreticisi sadece farlar ve arka lambalarda yumuşak değişiklikler yapmış ve ön panjur tasarımını sadeleştirmiş. Önceki görüntüler otomobilin bagaj kapağında yeni bir yazı karakteriyle Arteon yazısı bulunacağını ortaya koyuyordu. Ayrıca güncellenmiş bir renk paleti ve yeni tekerlek seçenekleri bekleniyor.

İç mekanda en yeni multimedya sistemi, yenilenmiş döşeme ve malzeme seçenekleri bulunacak. Sürücüler yeni güvenlik sistemleriyle desteklenecek. Bunlar arasında “Travel Assist” yarı otonom sürüş de bulunacak. Sistem direksiyonu, hızlanma ve freni 210 km/s hıza kadar kontrol edebilecek.

Serinin en üzerinde performans odaklı Arteon R bulunacak. Bu modelde Golf R modelinden alınan 2.0 litre dört silindirli 328 hp (333 PS / 245 kW) motorun bulunması bekleniyor. Başta bunun için 394 hp (400 PS / 294 kW) 3.0 litre VR6 çift turbo motorun iyi bir aday olabileceği düşünülüyordu ancak bunun yerine DSG şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle daha küçük motor sunulacak.

Firma Arteon R hakkında şu an detay vermedi ancak önümüzdeki aylarda çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 05 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo