2021 VW T7 İddialı Geliyor

Ototeknikveri     15 Haziran 2020 02:01

Yeni nesil Volkswagen Transporter Alpler’de test edilirken görüntülendi. Mevcut T6’nın yerini alacak T7’nin yan arka camları kamuflajlıydı. Bu da panel van versiyona baktığımız anlamına geliyor.

2021 VW T7 İddialı Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Multivan/Caravelle gibi benzerlerine katılacak modelin Volkswagen Grubu’nun MQB platformunu temel aldığı anlaşılıyor. Bu bilgi henüz onaylanmasa da, araçta 2.0 litre benzinli ve dizel motorlar ile birkaç yarı hibrit seçenek olabilir.

 

Ayrıca dört silindirli benzinli motor ve küçük bir elektrikli motorun birarada olduğu plug-in hibrit versiyon da görebiliriz. Böyle bir versiyonun 50 km civarı sürüş mesafesi sunması bekleniyor. Hibrit seçeneklerin yanı sıra bir tam elektrikli model de sunulacak. Mevcut e-Transporter’ın aksine bu model ABT Sportsline ile işbirliği içinde yapılmayacak.

T7 panel van ön kısmıyla yolcu versiyonunu yansıtacak. Öte yandan, Volkswagen tamponda bazı değişiklikler yaparak iki modeli birbirinden biraz ayırmayı tercih edebilir. Arka kısım da yine neredeyse tamamen aynı görünüyor ve kokpitte yeni multimedya sistemi ile dijital gösterge paneli bekleniyor.

 

Yeni T7 bu yıl sonlarında ya da en geç 2021 yılı başlarında tanıtılacak.

Son Güncelleme : 15 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo