2021 Peugeot 308 Roadtrip Edition Seyahate Davet Ediyor

Ototeknikveri     22 Haziran 2020 03:14

Peugeot kısa süre önce 308 kompakt ailesini 10 inç i-Cockpit dijital kontrol paneli, yeni bir renk seçeneği ve iki yeni alaşım jant tasarımı ile güncelledi.

2021 Peugeot 308 Roadtrip Edition Seyahate Davet Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Peugeot 308’deki güncellemeler bununla da sınırlı kalmıyor. Fransız otomobil üreticisi aynı zamanda zengin donanıma sahip Roadtrip adlı bir özel seri çıkardı. Allure Pack donanım seviyesini temel alan 308 Roadtrip sınırlı sayıda üretilecek, hatchback ve station wagon gövde stillerinde sunulacak.

Her iki model de Peugeot’nun deyimiyle “seyahate davet eden” özel dekorasyon ve standart donanım ile geliyor. Bunlar arasında Orange Sunset paketi özellikle 308’in yeni Vertigo Mavi gövde rengiyle güzel uyum sağlıyor. Paket 308 serisindeki tüm renklerle alınabiliyor.

Dış cephedeki diğer yenilikler arasında ön çamurluklarda “Roadtrip” logoları, 16 inç Zircon elmas jantlar ve arkada karartılmış camlar bulunuyor.

İç mekanda Alcantara ve PET kumaş döşemeler elmas deseniyle gelirken, bunlara turuncu ve Tramontane Gri dikişler ve ön koltukta Roadtrip logoları eşlik ediyor. Ayrıca direksiyon simidi, kapı panelleri, orta kol dayama yeri ve vites kolunda yine turuncu ve Tramontane Gri dikişler bulunuyor. Değişiklikleri alüminyum spor pedallar ve ayak dayama yerleri, kapı eşiklerinde Peugeot logosu, yine logolu yer paspaslarında turuncu ve Tramontane Gri dikişler tamamlıyor.

2021 Peugeot 308 Roadtrip iki turboşarjlı motorla sipariş edilebiliyor ve bunlardan birisi benzinli, diğeriyse dizel. PureTech 130 1.2 litre üç silindirli benzinli motor altı vitesli manuel ya da sekiz vitesli otomatik şanzımanla sunuluyor. BlueHdi 130 1.5 litre dört silindirli dizel ise aynı şanzıman seçeneklerine sahip. Her iki motor da 130 PS (128 hp) güç çıkışıyla geliyor.

Peugeot 308 Roadtrip için standart donanım 10 inç i-Cockpit dijital gösterge paneli, elektrikli park freni, 3D navigasyon (TomTom Traffic ve DAB ile birlikte) ve eller serbest giriş ve başlatmayı içeriyor. Standart sürüş yardım özellikleri arasında adaptif seyir kontrolü, Visiopark ve 180 derece arka kamerası, otomatik acil fren, çarpışma riski uyarısı, aktif şeritten ayrılma uyarısı, sürücü dikkat uyarısı, otomatik uzun far ve hız işaretleri tanıma özelliği bulunuyor.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo