2021 MINI Cooper SE Şimdiden Güncelleniyor

Ototeknikveri     14 Temmuz 2020 12:42

MINI’nin ilk seri üretim elektrikli otomobili MINI Cooper SE henüz Mart ayında bayilere ulaşmış olmasına rağmen şimdiden güncellenmeye hazırlanıyor.

2021 MINI Cooper SE Şimdiden Güncelleniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar tam kamuflajlı bir MINI Cooper SE prototipini görüntülediler. Bazı ufak güncellemelerle elektrikli şehir otomobilinin Mini Hatch serisinin geri kalanıyla aynı yeniliklere kavuşacağı anlaşılıyor.

En belirgin değişiklik yeniden tasarlanan ön tampon. Burada dev bir ön panjur var ve güncellenen MINI Cooper S plug-in hibrit ile çok benzer görünüyor.

MINI Cooper SE aslında bir ön panjura ihtiyaç duymuyor, elektrikli otomobilin bu kısmı üretimde kapatılacak. Yeni ön tampon aynı zamanda yan kısımlarda yeni hava girişleriyle geliyor ve mevcut modelin yuvarlak sis lambalarını terk ediyor. Otomobilin geri kalanı değişmemiş görünüyor ancak içeride konsolun kamuflajlanmış olması dikkat çekiyor. Otomobilde yeni bir multimedya sistemine yer verilmesi muhtemel.

Motor seçeneklerine gelince herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Güncellenen model 184 PS (181 hp) güç çıkışı ve 270 Nm tork değerine sahip elektrikli motorunu kullanmaya devam edecek. 32.6 kWh pil de yine sunulmaya devam edecek ve otomobile 270 km sürüş mesafesi kazandıracak.

MINI Cooper SE 7.3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hızı ise pili korumak için 150 km/s ile sınırlandırılmış.

Son Güncelleme : 14 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo