VW Polo Golf Mk8 Benzeri Yüzüyle Daha mı İyi Görünüyor?

Ototeknikveri     20 Temmuz 2020 01:40

Altıncı nesil Polo şimdiden üç yaşında ve Volkswagen güncelleme çalışmalarına başladı bile. Güncelleme için Mk8 Golf’den ilham alan bir tasarım önerisi dijital çizimlerle BrazilAutomotive’den geldi.

VW Polo Golf Mk8 Benzeri Yüzüyle Daha mı İyi Görünüyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellemeyle birlikte ön ve arka kısımlarda görsel değişiklikler, güncellenmiş bir multimedya sistemi, revize edilen döşeme seçenekleri ve belki otor ailesinde bazı ufak değişiklikler bekleniyor.

 

Biz şimdilik görsel kısma odaklanacağız ve yeni Golf Mk8’den ilham alacağız. Bu fikir BrazilAutomotive’den geldi ve çizimlere yansıtıldı.

 

Mevcut Polo’ya kıyasla çizimlerdeki araçta ince farlar ve yeni entegre LED gündüz farları grafikleri görülüyor. Ön panjur çok daha küçük ve genişliği boyunca devam eden ince bir krom şerit var. Volkswagen logosunda kısmen kaputa taşması dışında bir değişiklik yok. Tampon revize edilmiş, daha temiz bir görünüm ve daha mütevazı bir aprona kavuşmuş. Profilde ise yan ayna kapakları, tekerlekler kemerlerinin biçimleri gibi özelliklerde bir değişiklik yok.

VW Virtus

Güncellenen Polo’nun (ve Güney Amerikalı sedan kuzeni Virtus’un) bu tasarımı benimseyip benimsemeyeceğini Volkswagen açık testlere başladığında göreceğiz. Günümüz modellerinin raf ömürlerine bakacak olursak, güncellenen modeli bir yıldan kısa sürede görebiliriz.

 

Not: Bunlar BrazilAutomotive tarafından yapılmış illüstrasyonlardır ve Volkswagen ile ilgileri yoktur.

2017 VW Polo

Son Güncelleme : 20 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo