2021 Kia Stinger’dan Detaylar Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     28 Ağustos 2020 07:16

Kia’nın yüksek performanslı fastback modeli yeni tasarım paketleti, gelişmiş teknolojiler ve güvenlik özellikleriyle güncellendi.

2021 Kia Stinger’dan Detaylar Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Stinger şimdi gelişmiş 3.3 litre T-Gdi V6 motorla geliyor. Yeni Elektronik Değişken Egzoz Valfi sistemi Sport modunda daha güçlü bir ses verirken, Eco ya da Comfort modlarında daha sessiz çalışıyor. Güç çıkışı ise 368 hp (373 PS).

Çift turbo V6 motora sekiz vitesli otomatik şanzıman eşlik ediyor. Kia bu şanzımanın Stinger’ın “gran turismo” kişiliğine uyduğunu belirtiyor.

İç mekanda yeni 8.0 inç dokunmatik ekran önceki 7.0 inç ekranın yerini alıyor. Ayrıca dileyenler opsiyonel 10.25 inç ekranı da alabiliyor. Ekranlarda standart Apple CarPlay ve Android Auto özelliği bulunuyor. Bu arada standart 3.5 inç siyah beyaz TFT gösterge paneli yerini 4.2 inç renkli LCD ekrana bırakıyor. Tam dijital 7.0 inç gösterge paneli ise opsiyonel sunuluyor.

Diğer özellikler arasında Stinger’in Uzaktan Motor Başlatma (Remote Engine Start) gibi “bağlantılı otomobil” özellikleri de bulunuyor. Bazı piyasalarda koltuk ısıtması ve havalandırma fonksiyonları da uzaktan başlatılabilecek.

Eski sürüş yardım özelliklerinin yanı sıra 2021 Stinger şimdi Güvenli Çıkış Uyarısı, daha geniş açılı Kör Nokta Monitörü, Şerit Takip Asistanı, Otoyol Sürüş Asistanı ve Arka Yolcu Uyarısı ile geliyor.

Stinger yeni farlar ve arka lambalar (full LED aydınlatma çubuğu) ile geliyor. Ayrıca iki yeni 18 ve 19 inç jant tasarımı ile iki yeni dış cephe paketi de sunuluyor. Dark Package parlak siyah difüzör çevreleri, siyah Stinger logosu gibi detaylarla gelirken, Black Package ise 19 inç mat siyah jantlar, yeni bagaj kapağı rüzgarlığı, karartılmış ayna kapakları ve siyah yan çamurluk detayları gibi özelliklere sahip.

 

Güncellenen Kia Stinger bu yılın üçüncü çeyreğinde Güney Kore’de, ardından tüm dünyada satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 28 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo