Skoda Enyaq iV İçin Sportif Crossover Coupe Versiyon

Ototeknikveri     09 Eylül 2020 02:12

Skoda Enyaq iV modelini geçen hafta tanıttı. Modelin crossover coupe versiyonu için de çalışmalar şimdiden başlamış gibi görünüyor.

Skoda Enyaq iV İçin Sportif Crossover Coupe Versiyon
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağır kamuflajlı model standart Enyaq’ın ayak izlerini takip edecek ancak ve geçen yılki Vision iV konseptine benzer sportif bir tasarıma sahip olacak.

 

Ön kısımda önemli bir değişiklik olmayacak ancak model daha eğimli bir tavan çizgisi ve özgün bir arka kısma sahip olacak. Detayları şimdilik ayırt etmek zor olsa da camlı kısımların sportif olduğunı ve kemer çizgisinin yukarı doğru yükseldiğini görebiliyoruz.

 

Modelde ayrıca köşeli bir arka pencere ve entegre rüzgarlığıyla dik bir bagaj kapağı dikkat çekiyor. Yeni arka tamponda girintili bir plaka kısmı bulunuyor.

 

Casus fotoğrafçılar iç mekanı görüntüleyememiş ancak kabin muhtemelen standart Enyaq ile benzer olacak. Dolayısıyla minimalist bir iç mekan, dijital bir gösterge paneli, yüzer görünümlü bir orta konsol ve 10 ya da 13 inç multimedya sistemi bekleyebiliriz. Ayrıca çevre dostu döşemeler ve bir dizi sürüş yardım sistemi gelecek.

 

Güç aktarım seçeneklerinin aynı şekilde devam etmesi bekleniyor. Bu da giriş seviyesi versiyonda arkaya monte elektrikli motor ve 55 kWh lityum iyon pil bulunacağı anlamına geliyor. Güç çıkışı 146 hp (109 kW / 148 PS), tork değeri 220 Nm olacak. Bunun üzerindeki versiyon ise 62 kWh pil ve 177 hp (132 kW / 179 PS) güç çıkışıı, 310 Nm torka sahip elektrikli motorla gelecek.

 

82 kWh pil paketi üç farklı versiyonda sunulacak. Bunlardan birisi arkadan çekişli 201 hp (150 kW / 204 PS) versiyon olabilir. Diğer ikisi ise dört çekişli olacak ve iki elektrikli motorla gelecek. Bunlarda toplam güç çıkışının sırayla 261 hp (195 kW / 265 PS) ve 302 hp (225 kW / 306 PS) olması bekleniyor.

 

Elektrikli sürüş mesafesi versiyona göre değişse de 340 – 510 km arasında olacağı biliniyor.

 

Son Güncelleme : 09 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo