Infiniti QX60 Monograph 24 Eylül’de Tanıtılacak

Ototeknikveri     10 Eylül 2020 02:43

Infiniti QX60 neredeyse on yıldır piyasada ve yenilenmeye çok ihtiyacı var. Neyse ki Japon otomobil üreticisi 24 Eylül için bir sürpriz hazırlıyor.

Infiniti QX60 Monograph 24 Eylül’de Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

24 Eylül’de tanıtılacak QX60 Monograph üretime neredeyse hazır durumda bir SUV prototipi. Bu da eninde sonunda yumuşatılacak fütüristik bir konsept olmadığı anlamına geliyor. Tanıtım firmanın resmi sitesinde internet üzerinden gerçekleştirilecek.

 

Firmanın açıklamasında “QX60 Monograph markanın üç sıralı SUV’si için bir tasarım çalışması ve Infiniti tasarımcılarının gelecekteki X60 için çizdikleri yeni yönü belirliyor.” denildi. Tanıtılacak prototip yeni nesil modelin son haline çok yakın olacak.

 

Infiniti’nin QX60’ı en son ne zaman güncellediğini hatırlamak için 2015’in Aralık ayına gitmemiz gerekiyor. Bu tarihte otomobilin ön kısım stili değişmiş, LED gündüz sürüş ışıkları eklenmiş, arka lambalar yeniden tasarlanmış ve biniş konforu geliştirilmişti. Yeni nesil ise günümüzün orta boy lüks SUV segmentinde yarışabilmek için çok daha iyi olmalı.

 

Monograph prototipinin nasıl göründüğüne bakarsak, teaser resimde detaylar belirgin değil ancak far grafiklerini fark edebiliyoruz. Bunlar mevcut üretim modellerindekinden biraz daha farklı.

 

Son Güncelleme : 10 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo