VW Golf Variant ve Alltrack’e Yakından Bakın

Ototeknikveri     15 Eylül 2020 03:06

Yeni VW Golf Mk8 Variant ve Alltrack modelleri çok kısa süre önce tanıtılmışken, Autogefühl iki Golf’ü de yakından inceleme fırsatı buldu.

VW Golf Variant ve Alltrack’e Yakından Bakın
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Video Golf Variant ile başlıyor. Videoda görülen kırmızı renkli versiyon R Line donanım seviyesinden ve sportif bir görünüme sahip. Ayrıca araçta siyah tekerlekler, yan etekler, ön panjur ve arka difüzör ile gelen Black Package var. Pencere kenarları ve yan aynalar da yine siyah renkte.

 

Golf Variant ve Alltrack ile standart model arasındaki en önemli farklılıklardan birisi arkadaki bacak mesafesini de artıran daha uzun aks mesafesi. İç mekanın geri kalanı hatchback ile neredeyse aynı.

 

Teknoloji açısından bakıldığında önceki nesile göre iç mekanda büyük gelişme var. Dijital kontrol paneli ve büyük dokunmatik multimedya ekranı, ayrıca yeni üç kollu direksiyon simidi bu gelişmelere en çok katkı sağlayan özellikler arasında. Bunların hepsi oldukça hoş görünüyor ancak ses ayarları gibi şeyler için yer verilen dokunmatik/kaydırmalı kontroller hakkında epeyce şikayet var.

 

Golf Alltrack Variant ile aynı gövdeye sahip ancak ekstra yükseklikten faydalanıyor ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemi ve siyah plastik kapamayla geliyor.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo