İdeal Bir Dünyada Honda, Bunun Gibi Yeni Bir 2022 Integra Type R Yapabilirdi

Ototeknikveri     05 Ekim 2020 09:35

Kuzey Amerika'da Acura Integra olarak pazarlanan Honda Integra, dört nesil boyunca 1986'dan 2006'ya kadar üretilen Civic'in daha sportif bir türeviydi.

İdeal Bir Dünyada Honda, Bunun Gibi Yeni Bir 2022 Integra Type R Yapabilirdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Özellikle üçüncü nesil Type R görünümünde bugüne kadar çok sevilen bir otomobil olmaya devam ediyor ve sonuç olarak son yıllarda fiyatlar yükseliyor. Bunun bir nedeni, Honda ve Acura'nın artık kendi serilerinde benzer bir arabaya sahip olmaması, ancak bazıları Kuzey Amerika'da satılan 205 HP Civic Si Coupe'nin bu rolü oynadığını iddia edebilir.

 

Yine de bir Civic Coupe Type R mevcut değil ve bu bir eksiklik. Her neyse, bir Integra hayranıysanız, yüksek performanslı bir Type R versiyonu da dahil olmak üzere varsayımsal bir yeni nesil Honda / Acura Integra'yı tasvir eden bu bağımsız çizimleri gördükten sonra muhtemelen daha iyi hissedeceksiniz.

 

Jordan Rubinstein-Towler tarafından tasarlanan çizimler, Honda'nın yapabileceği bir şeye benziyor, ancak küçülen spor otomobil segmenti ve SUV'lar ve crossover'lar için sürekli büyüyen pazar göz önüne alındığında, bu yönde bir belirti yok.

 

Yine de, bir tasarım alıştırması olarak, özellikle daha üretime hazır görünen normal Integra'nın çizimlerinde yanılmak zor, Type R ise biraz daha fütüristik ve konsept benzeri görünüyor.

 

Her iki otomobil de Honda ve Acura markalarının mevcut serilerinden stil etkilerine sahip, ancak yine de taze görünmeyi başarıyor.

 

Arkadan bakıldığında, araba sportif bir coupe için biraz fazla uzun ve hantal görünüyor. Bu, yükselen bel çizgisinin bir yan etkisi olabilir, ancak tasarımcının Integra'nın geleceğine seleflerinin her zaman sahip olduğu ince görünümü vermek için tasarımı daha da değiştirebileceğinden eminiz.

 

Not: Bu, Jordan Rubinstein-Towler tarafından hazırlanan bağımsız bir tasarım çalışmasıdır ve hiçbir şekilde Honda ile ilgili değildir veya Honda tarafından desteklenmemektedir.

Son Güncelleme : 05 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo