2022 Subaru BRZ'den Teaser Geldi, Bu Sonbaharda Tanıtılacak

Ototeknikveri     06 Ekim 2020 11:06

Subaru hafta sonu SubieFest'e ev sahipliği yaptı ve katılımcılar yeni nesil BRZ'ye göz attı.

2022 Subaru BRZ'den Teaser Geldi, Bu Sonbaharda Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk kez sosyal medyada yayınlanan ve bir kez daha Toyota 86'nın ikizi olacak spor otomobil, bu sonbaharda resmi olarak prömiyer yapacak ve 2022 model yılı için pazarlanacak. Yeni modelin 2021'in ikinci yarısında ABD'de bayilere ulaşması bekleniyor.

 

Teaser o kadar açıklayıcı değil ve kısmen kamufle edilmiş bir prototipin 10 kollu ön sol tekerleği ile çamurlukta bir havalandırma deliğini gösteriyor. Bununla birlikte, önceki casus fotoğraflardan ne beklememiz gerektiğine dair oldukça iyi bir fikre sahibiz, yani daha temiz bir tasarım, büyük bir ön ızgara ve otomobilin her iki ucunda yeni aydınlatma üniteleri var.

Görünüşe göre yeni spor otomobil, yeni 86 / BRZ ikizleri için mevcut platformun güncellenmiş bir versiyonunu kullanacak. Otomobil aynı arka süspansiyonu koruyor gibi görünüyor, ancak muhtemelen daha da duyarlı hale getirmek için yapılan birkaç ince ayar olacak.

Güç, Subaru’nun Ascent ve Legacy'de bulunan 2,4 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motorundan gelebilir. Bu motor, üstten monteli bir ara soğutucu kullanıyor ve 260 hp güç çıkışı, 376 Nm tork üretiyor. Motor standart bir manuel şanzımana veya isteğe bağlı bir otomatik şanzımana bağlanabiliyor. Söylentilere göre STi versiyonları 300 HP'ye kadar çıkabilir.

Bununla birlikte, Japon şirketlerinin ikiliye mevcut nesil gibi doğal emişli bir motor sunmaya devam etme şansı her zaman var, ancak bunu modifiye edebilir veya emisyon sınırları nedeniyle Avrupa gibi pazarlardan uzak tutabilirler.

Son Güncelleme : 06 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo