Citroen DS Pallas Homage Konsepti, Fransız İkonunu 2020'ler İçin Bir Elektrikli Amiral Gemisi Olarak Yorumluyor

Ototeknikveri     09 Ekim 2020 10:58

Citroen DS, gelişmiş bir öncülük ettiği hidropnömatik süspansiyon sistemi ve disk frenler gibi özelliklerle teknolojik gücü yüksek bir Fransız otomotiv simgesi.

Citroen DS Pallas Homage Konsepti, Fransız İkonunu 2020'ler İçin Bir Elektrikli Amiral Gemisi Olarak Yorumluyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020'ye geldiğimizde Citroen bazı güzel otomobiller üretmeye devam ederken, hiçbiri sektörü orijinal DS'nin yaptığı gibi ileriye taşımıyor. Bu da, bağımsız oluşturulan konseptin devreye girdiği yer.

 

Uygun bir şekilde Citroen DS Pallas Homage olarak adlandırılan çalışma, Sang Won Lee tarafından tasarlandı ve orijinal DS'nin ikonik tasarımını modern dünyaya getiriyor. Diğer mevcut Citroen modellerinden farklı görünse de, çalışma orijinaline mükemmel bir geri dönüş.

 

Konseptin genel şekli göze çarpan ilk şey. Otomobil belirgin bir ön çıkıntıya, belirgin ön tekerlek bombelerine ve ardından etrafı saran bir ön cama sahip. Tasarımcı ayrıca DS Pallas Homage'ı uzun bir aks mesafesi ve kabini arka aksın ötesine uzatan alçak bir tavan çizgisi ile donattı.

 

Otomobilin özellikle şık tasarım öğeleri arasında öne çıkan LED farlar, şık bir ön ayırıcı, belirgin kolları olmayan şık kapılar ve arkadaki aerodinamik tekerlek kapakları bulunuyor.

 

Orijinal Citroen DS, 1955'ten 1975'e kadar sedan, station wagon ve açılır tavanlı konfigürasyonlarda üretildi.

 

Sang Won Lee, DS Pallas Homage'ın elektrikli bir güç aktarma sistemine sahip olacağını planladı, bu nedenle otomobilde geniş bir kabin var. Bu tasarımlarda görülmese de, muhtemelen hem önde hem de arkada geniş bagaj alanı olacak.

 

Not: Bu, Sang Won Lee'nin bağımsız bir tasarım çalışmasıdır ve Citroen tarafından onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 09 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo