Yeni VW ID.5 Testlerde Görüntülendi

Ototeknikveri     16 Ekim 2020 01:10

Elektrikli VW ID.5’in yeni bir prototipi casus fotoğrafçılar tarafından Nurburgring’de görüntülendi.

Yeni VW ID.5 Testlerde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin isminin henüz resmi olarak onaylanmadığını belirtelim. Bunun Volkswagen ID.4’ün bir Coupe versiyonu olduğunu biliyoruz. ID.4 Coupe, ID.4 GTX, ID.5 ya da başka bir şekilde isimlendirilmesi mümkün.

 

Ön kısım Kia benzeri “kaplan burun” ızgara ile kısa süre önce testlerden görüntülenen diğer ID.4 modellerini anımsatıyor. Gümüş ve siyah tekerleklerde standart jant kapakları yerine bir çeşit sensör var gibi görünüyor. Daha önce görüntülenen ID.4 ile bu model arasındaki en kayda değer değişiklikler ise arka kısımda bulunuyor.  

 

Bu bir “Coupe” versiyon olduğu için tavan çizgisi biraz alçak ve dik eğimli arka pencere ile küçük bagaj kapağına doğru inceliyor. Bu prototipte ayrıca bagaj kapağı üzerinde ufak bir rüzgarlık da bulunuyor.

 

VW ID.5 standart ID.4 ile aynı güç aktarma organlarına sahip olacak gibi görünüyor. Bu da arka tekerlekleri süren tek elektrikli motor ve 201 hp güç çıkışı, 309 Nm tork değeri anlamına geliyor. Bu motora 82 kWh pil paketi 402 km sürüş mesafesiyle eşlik edecek. Daha aerodinamik Coupe versiyonunda sürüş mesafesi az da olsa bir miktar artabilir. Çift motorlu bir versiyonun dört çekişli sürüş sistemi ve 302 hp güç çıkışıyla daha sonra çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 16 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo