2021 Mitsubishi Eclipse Cross Güncellenen Stil ve Plug-in Hibrit Versiyonla Geldi

Ototeknikveri     18 Ekim 2020 02:53

Mitsubishi güncellenen 2021 Eclipse Cross modelini paketinden çıkardı. Model bu yıl sona ermeden Japonya, Avustralya ve Yeni Zelanda’da sunulacak, 2021’in ilk çeyreğinde ABD’ye gidecek.

2021 Mitsubishi Eclipse Cross Güncellenen Stil ve Plug-in Hibrit Versiyonla Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şık SUV güncelleme öncesindeki genel şeklini koruyor ancak bazı yeni tasarım detaylarına sahip. Örneğin, ön kısım firmanın Dynamic Shield konseptinin en yeni versiyonunu içeriyor, ayrıca yeni bir ön tampon ve tazelenen aydınlatma tasarımlarına sahip.

 

Dış cephedeki değişiklikler arkada yeniden tasarlanan bagaj kapağı ve görüşü iyileştirmenin yanı sıra otomobilin havasına da olumlu katkı sağlayan arka pencere ile devam ediyor. Özel üç boyutlu arka lambalar da güncellenmiş ve bagaj kapağına firmanın ikonik altıgen tasarımı uygulanmış.

Kabindeki güncellemeler ise yeni 8 inç ekranlı ve akıllı telefon entegrasyonlu multimedya sistemini de içeriyor. Mevcut modele kıyasla yeni otomobilde ekran sürücüye ve öndeki yolcuya daha yakın. Ayrıca şimdi ses ve ayar düğmeleri de üzerinde bulunuyor. Dokunmatik ekran gelince önceki modelde orta konsolda bulunan dokunmatik ped kaldırılmış.

Pek çok önemli teknik detay henüz açıklanmadı ancak firma yeni Eclipse Cross’un plug-in hibrit versiyonunun Outlander’dan alınan aynı çift motorlu dört çekişli sistemle satılacağını doğruladı. Sistemde iki elektrikli motora 2.4 litre MIVEC motor ve tek vitesli planet dişli eşlik ediyor. Plug-in hibrit versiyon aynı zamanda otomatik olarak elektrikli, seri hibrit ve paralel hibrit modları arasında sürüş koşullarına göre geçiş yapabiliyor. 2021 Eclipse Cross yeni bir turboşarj eklenen 1.5 litre MIVEC dört silindirli motorla da sunulmaya devam edilecek.

Diğer detaylar ve fiyat listesi gelecek ay açıklanacak.

 

 

Son Güncelleme : 18 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo