2021 VW Tiguan Satışa Çıktı

Ototeknikveri     18 Ekim 2020 08:58

Volkswagen 2021 Tiguan modelinin İngiltere fiyat listesini açıkladı ve sipariş defterlerini açtı.

2021 VW Tiguan Satışa Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Tiguan artık daha uygun fiyatlı. İngiltere’de fiyatlar 24.915 sterlin’den başlıyor, bu da öncekinden 545 sterlin daha düşük.

 

2021 Tiguan’un giriş seviyesi versiyonu 128 hp 1.5 litre TSI motoru altı vitesli manuel şanzımanla birleştiriyor. Giriş seviyesi Tiguan 10.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Ortalama yakıt tüketimi 5.2 litre/100 km.

 

Giriş seviyesinin standart donanımı 17 inç “Montana” alaşım jantlar, LED farlar, yeni 8 inç MIB3 multimedya sistemi, Şerit Asistanı, Ön Bölge Asistanı, çok fonksiyonlu öne bakan kamera ve daha fazlasını içeriyor. 

 

Bir sonraki donanım seviyesi ise Tiguan Life. Bu versiyon 128 hp ve 148 hp güç çıkışı seçenekleriyle 1.5 litre TSI motoru içeriyor. Ayrıca 148 hp 2.0 litre TDI dizel motor seçeneği de sunuluyor. Standart donanım 18 inç “Frankfurt” alaşım jantlar, tavan rayları, arkada karartılmış camlar, deri kaplama çok fonksiyonlu direksiyon simidi, önde özel konforlu koltuklar ve üç bölgeli klima kontrol sistemini kapsıyor. Tiguan Life için fiyatlar 26.915 sterlin’den başlıyor.

 

Serinin en üzerinde ise iki versiyon bulunuyor. Elegance konfor ve lükse odaklanırken, R-Line daha sportif. Müşteriler 148 hp 1.5 litre TSI ve 2.0 litre TDI (148 hp ya da 197 hp) arasında seçim yapabilecekler. Bu donanım seviyelerindeki tüm motorlar yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanla geliyor.

 

Daha güçlü 2.0 litre TDI 197 hp güç çıkışıyla Volkswagen’in 4Motion dört çekişli sürüş sistemine eşlik ediyor. Bu özellik 148 hp TDI versiyonda opsiyonel olarak sunuluyor.

 

Yeni Tiguan Elegance 19 inç “Auckland” koyu grafit alaşım jantlar, matrix LED farlar, panoramik tavan, camların etrafında krom detaylar, 30 renkli ambiyans aydınlatması, ısıtmalı ön koltuklar ve 10.25 inç dijital kontrol paneliyle sunuluyor.

 

R-Line 20 inç “Misano” alaşım jantlar, alçaltılmış spor süspansiyon, modele özel R stili tamponlar ve arka tavan rüzgarlığı, LED “Plus” farlar, spor direksiyon simidi, ısıtmalı ön koltuklar ve Travel Assist ile geliyor. 

 

Güncellenen Alman kompakt SUV’de en önemli görsel değişiklik yeniden tasarlanan ön kısım. Burada yeni ve daha geniş bir ızgara otomobili Touareg ve Atlas SUV ile aynı düzeye getiriyor. Ayrıca yeni LED farlar da dikkat çekiyor. Arka lambalar aynı zamanda yeni bir aydınlatma imzasıyla geliyor, iç mekanda ise yeni bir direksiyon simidi ve güncellenen MIB3 multimedya sistemi bulunuyor. 

 

Volkswagen İngiltere yeni plug-in Tiguan eHybrid’in ve Tiguan R modelinin fiyat detaylarını daha sonra açıklayacak. 

Son Güncelleme : 18 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo