Audi’nin Makyajlı Q2 SUV’sinden Detaylar

Ototeknikveri     23 Ekim 2020 05:15

Audi, Avrupa'da başarılı satış performansına devam etmek için hafif stil revizyonları ve yeni teknik özellikler alan makyajlı Q2'yi piyasaya sürüyor.

Audi’nin Makyajlı Q2 SUV’sinden Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Q2'nin ön ve arka tamponları yeniden tasarlanmış ve standart LED farlara ek olarak Matrix LED far seçeneği sunuluyor. Bunlar dışında tasarım değişiklikleri oldukça sınırlı. 

 

Yeni Audi Q2'nin renk paleti de beş yeni seçenekle güncellendi: Apple Green, Manhattan Grey, Navarra Blue, Arrow Grey ve Turbo Blue. C sütunlarındaki "kesikler", isteğe bağlı olarak ilk kez sunulan gerçek bir karbon kaplamaya ek olarak, gövde renginde veya siyah, gri ve gümüş renkte tamamlanabiliyor.


Kabin içindeki değişiklikler de minimum düzeyde, hem manuel hem de DSG şanzımanlardaki vites kolunun yeni şekli ve yuvarlak hava menfezlerinin yanı sıra koltuklardaki ve kapı içlerindeki yeni kumaş malzemeler gibi ayrıntılara daha fazla odaklanılmış. Audi, yeni Q2'nin müşterilerine, dördü temel iç mekana ve geri kalan üçü S-Line modellerine bağlı yedi iç mekan paketi sunacak. Ayrıca isteğe bağlı olarak sunulan ve 10 renk arasından seçim yapma olanağı sunan yeni bir ortam aydınlatma paketi de var.

 

Güncellenmiş Audi Q2, Google Earth haritaları, çevrimiçi trafik bilgileri ve diğerleri gibi bağlantılı hizmetleri etkinleştirmek için en üst "Navigation Plus" formunda bir LTE modülüyle birlikte gelen Audi’nin son nesil MMI bilgi-eğlence sistemini kullanmaya devam ediyor. Sistem 8,3 inçlik bir ekran kullanıyor ve bir döner düğme veya ana dilde ses kontrol sistemi ile çalıştırılıyor. Daha pahalı donanım seviyelerinden birini seçtiğinizde klasik gösterge paneli yerine Audi’nin 12,3 inç sanal kokpitini de alabiliyorsunuz.

 

Audi’nin en küçük SUV modeli standart olarak progresif direksiyon sistemi ve Pre Sense ön güvenlik sistemi ile birlikte geliyor. Müşteriler, 210 km / sa hıza kadar şerit destek sistemi ile birlikte çalışan, uyarlanabilir bir hız sabitleyici içeren daha fazla aktif güvenlik sistemleri eklemek için "Sürüş", "Park" ve "Güvenlik" paketlerini seçebiliyorlar.

 

Motor serisi sonunda üç benzinli ve iki dizel seçeneği içerecek, ancak yalnızca 148 HP 2.0 litrelik TDI motor Quattro dört tekerlekten çekiş ile sunulacak.

 

Her yeni Audi modelinde olduğu gibi, makyajlanan Q2 de başlangıçta özel bir ‘Edition One’ modeliyle sunulacak. Audi Q2 ‘Edition One’, Apple Green veya Arrow Grey renginde ve S-Line tamponlar, bir tavan rüzgarlığı, siyah ayna kapakları, 19 inç Audi Sport jantlar, Matrix LED farlar ve bir spor süspansiyona sahip. Q2 S-Line'ı temel alan özel ‘Edition One’ modeli ayrıca siyah bir tavan döşemesi, kaya grisi kontrast dikişli deri koltuklar, paslanmaz çelik pedallar ve daha fazlasını alıyor.

 

Güncellenen Audi Q2'nin fiyat listesi, 1.0 litrelik TFSI benzinli motorla donatılmış modeller için Almanya'da yaklaşık 25.000 Euro'dan başlıyor.

Son Güncelleme : 23 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo