Michelin “Roadshow etkinlikleri” Eylül’de geri dönüyor!

Ototeknikveri     30 Ağustos 2014 09:51

Michelin roadshow etkinliklerinin kış ayağı Eylül ayında başlıyor. 1 Eylül’den itibaren il il gezecek etkinlikle Michelin, Euromaster servis noktalarının katkılarıyla otobüs ve dolmuş şoförlerine ulaşarak hafif ticari ve küçük kamyon lastiği segmentlerindeki Agilis Alpin ve X Multi D lastiklerini tanıtacak.

Michelin “Roadshow etkinlikleri” Eylül’de geri dönüyor!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Michelin tüketicilerine ağır vasıta lastiklerini tanıtmak için gerçekleştirdiği etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Her yıl Türkiye geneline yayılan aktiviteler yoluyla sürücülere lastikleri hakkında önemli bilgiler vererek bilinçlendirmeye için çalışan Michelin, Roadshow etkinliklerinin ikinci ayağı ile Eylül ayında sürücülerle buluşacak.

Mayıs ayında ilk etabı tamamlanan roadshow etkinliklerinin kış ayağı; Ankara, Kayseri, Konya ve Kütahya illerinde gerçekleşecek. Michelin, 1 Eylül’de başlayacak olan etkinlikle hafif ticari ve küçük kamyon lastiği segmentlerindeki daha uzun kilometre ve daha düşük yakıt tasarrufu sağlayan Agilis Alpin ve X Multi D ürünlerini Euromaster servis noktalarının da katkılarıyla otobüs ve dolmuş şoförleriyle buluşturacak.

Son Güncelleme : 30 Ağustos 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo