2022 Hyundai Tucson Radikal Görünümüyle Geliyor

Ototeknikveri     08 Kasım 2020 01:41

Yeni 2022 Hyundai Tucson 9 Kasım’da Kuzey Amerika prömiyerini yapacak.

2022 Hyundai Tucson Radikal Görünümüyle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Beverly Hills’de yapılacak online tanıtımdan önce ABD iki teaser görseli yayınladı. Bunlar SUV’nin Avrupa ve Kore’de satılan modelle tamamen aynı göründüğünü ortaya koyuyor.

 

Dördüncü nesil Tucson önceki nesillerden çok farklı, modern ve agresif bir görünüme sahip. Genel şekil olarak markanın yeni tasarım kimliğini yansıtıyor. Yeni Tucson selefinden daha geniş ve büyük. Uzun bir kaput, kısa sarkıntılar ve genişletilmiş aks mesafesi otomobile coupe benzeri bir karakter veriyor.

 

2022 Tucson Hyundai Gloval Operasyon Yöneticisi ve Hyundai Kuzey Amerika Başkanı José Muñoz tarafından tanıtılacak. Yönetici ayrıca Tucson’ın Hyundai’nin SUV serisini genişletme kararlılığının bir parçası olduğunu vurgulayacak. Tamamen yenilenen Santa Fe ve Santa Fe Calligraphy de şirketin bu kararlılığının ürünlerinden.

Online tanıtımda Hyundai Global Tasarım Merkezi yöneticisi ve Hyundai Başkan Yardımcısı SangYup Lee de bulunacak. Lee, yeni Tucson’ın tasarımı hakkında konuşacak ve “Parametric Hidden Lights” (Parametrik Gizli Lambalar) adı verilen yeni far mimarisine dikkat çekecek. Otomobilin ikili kokpit tasarımı da yüksek teknolojili bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Son olarak, profesyonel sörfçü ve Hyundai elçisi Sage Erickson tanıtımda yer alacak.

 

Yeni Tucson ABD’de 187 hp 2.5 litre dört silindirli benzinli motor ve sekiz vitesli otomatik şanzımanla sunulacak. Ayrıca 1.6 litre turboşarjlı dört silindirli hibrit sistem ve plug-in hibrit sistemler de 227 hp güç çıkışı ve 350 Nm tork değeriyle seçenekler arasında olacak.

 

 

Son Güncelleme : 08 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo