Elektrikli Audi Q4 e-tron’un İç Mekanından İlk Görüntüler

Ototeknikveri     11 Kasım 2020 02:26

Audi’nin Q4 e-tron ikilisi (crossover ve Sportback) bir kez daha kameralara yakalandı. Bu kez kabini de görme fırsatımız var.

Elektrikli Audi Q4 e-tron’un İç Mekanından İlk Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Q4 e-tron crossover ve Sportback crossover coupe, Almanya’da testler esnasında görüntülendi. Prototiplerin kamuflajında bir değişiklik yoktu ancak buna rağmen modellerin 2019 Q4 e-tron ve 2020 Q4 Sportback e-tron konseptlerine benzerliği anlaşılıyordu.

 

İç mekana yöneldiğimizdeyse yine karşımıza bolca kamuflaj çıkıyor ancak dijital kontrol paneli, büyük ana ekran ve daha büyük Audi e-tron ile e-tron Sportback’ten alınmış gibi görünen direksiyon gözlerden kaçmıyor.

 

Bir prototip daha farklı bir direksiyon simidine sahip ve bu Q4 e-tron konseptlerine benziyor. Konseptle diğer benzerlikler arasında orta konsolun şekli ve sürücüye dönük ana ekran da var.

 

Audi Q4 e-tron ve Q4 e-tron Sportback, VW ID.4 ve Skoda Enyaq iV ile aynı MEB platformunu kullanıyor. Bu da üç farklı pil ve beş farklı güç çıkışı bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Giriş seviyesi versiyonların arkadan çekişli olması ve 55 kWh pilden güç alan motorla 109 kW (146 hp / 148 hp) güç çıkışına sahip olması bekleniyor.

 

Audi Q4 e-tron konseptini tanıttığında 82 kWh pil ve iki elektrikli motorla toplam 302 hp (225 kW / 306 PS) güç çıkışınsan bahsetmişti. Bu sistemin en üst modellerde bulunması ve azami 450 km sürüş mesafesi sunması düşünülüyor.

 

Q4 e-tron 2021 yılı başlarında piyasada olacak, Q4 e-tron Sportback ise daha sonraki aylarda çıkacak. Her iki model de Almanya’daki Zwickau fabrikasında VW ID.4 ile birlikte üretilecek.

 

 

Son Güncelleme : 11 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo