Yepyeni 2021 Kangoo, Renault'dan Çok Dacia Gibi Görünüyor

Ototeknikveri     13 Kasım 2020 09:58

Renault, önümüzdeki baharda piyasaya çıkacak yeni nesil hafif ticari aracı Kangoo'yu tanıttı.

Yepyeni 2021 Kangoo, Renault'dan Çok Dacia Gibi Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki farklı uzunluk da dahil olmak üzere dört versiyonda sunulan seri, Volkswagen’in yeni Caddy'sine rakip olan Kangoo, Kangoo Van, Express ve Express Van'dan oluşuyor.

 

Yeni Kangoo, tamamen yeni ön kısmında yatay farlar, krom süslemeli büyük bir ızgara, daha geniş alt hava girişi, kaslı bir kaput, yanlarda yeni çizgiler ve yeniden tasarlanmış bir arka kısma sahip. Aracı Dacia logosuyla hayal etmek için fazla hayal gücü gerekmiyor.

 

Mevcut modelin modası geçmiş konsolu, tablet benzeri bir bilgi-eğlence sistemine sahip daha modern görünümlü bir tasarımla değiştirildi. Direksiyon simidi de yeni ancak üç kollu tasarımı muhafaza ediyor ve arkasında kadranlar arasında küçük bir LCD ekran bulunan geleneksel bir gösterge paneli var.

 

Vites kolu daha da geriye taşındı ve her yerde bol miktarda depolama yeri bulunuyor. Renault aracın kendi kategorisinde en iyi depolama seviyesini sunduğunu belirtti. Yeni Kangoo ayrıca, Gövde stiline bağlı olarak 3,3 ila 4,9 m3 arasında değişen, Kolay Yandan Erişim ve Kolay İç Raf ile geliştirilmiş çok cömert bir yükleme hacmine sahip. Diğer yenilikler arasında dijital bir dikiz aynası, Römork Dönüş Yardımı, Gelişmiş Acil Durum Aktif Frenleme ve Fren Stabilite Kontrolü yer alıyor.

 

Motor seçenekleri henüz detaylandırılmadı, ancak modelin manuel ve otomatik şanzımanlarla eşleştirilmiş geleneksel benzinli ve dizel motorlarla birlikte sunulmasını bekliyoruz. Pilli elektrikli versiyon da seriye katılacak.

 

Renault, yeni Kangoo ve Kangoo Van'ı Fransa'daki Maubeuge fabrikasında, Express ve Express Van modelleriniyse Fas'ın Tanca kentinde inşa edecek. Kangoo, Kangoo Van ve Express Van Avrupa ve uluslararası pazarlarda satılırken, Exspress Avrupa dışında pazarlanacak.

Son Güncelleme : 13 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo