2021 Volkswagen California 6.1 Beach Sizi Kamp Yapmaya Davet Ediyor

Ototeknikveri     15 Kasım 2020 01:48

Çıkışı ertelenen yeni California 6.1 Beach nihayet piyasaya çıktı. Model Tour ve Camper olmak üzere iki versiyonla geliyor.

2021 Volkswagen California 6.1 Beach Sizi Kamp Yapmaya Davet Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni California 6.1’in fiyat listesi İngiltere’de iki versiyon için sırasıyla 52.062 sterlin ve 52.302 sterlin’den başlıyor.

VW Ticari Araçlar Ürün Yöneticisi Alice Axtell yeni modelle ilgili şunları söyledi: “California en popüler destinasyonları gezmek ve bunu yaparken ev konforunu yaşamak için ideal bir araç. Pandemi koşullarının yaşandığı günümüzde giderek daha fazla insan güvenli ve sağlıklı bir seçenek olan karavan tatilini tercih ediyor. Yeni modelimiz alıcıların beğenisine sunuldu ve bayilerimiz hem dijital hem de gerçek ortamda yardımcı olmaya hazır.”

California 6.1 Beach Tour beş kişilik oturma kapasitesi sunuyor ve bu altı ya da yedi kişiye yükseltilebiliyor. Camper ise dört koltuklu ancak beş kişilik olarak da sipariş edilebiliyor. Ayrıca sürgülü bir tente ve bir mini mutfak araçta bulunabiliyor.

Her iki model de çek – çıkart hidrolik tavan, kamp masası, iki katlanan sandalye, DAB radyo, 17 inç tekerlekler ve aktif güvenlik sistemleri dahil çok sayıda başka özellikle geliyor.

Donanım seviyesinden bağımsız şekilde, California 6.1 Beach tek motorla sunuluyor. 2.0 litre turbodizel motor 150 PS (148 hp / 110 kW) güç çıkışı ve yedi vitesli DSG otomatik şanzımanla geliyor.

 

Son Güncelleme : 15 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo