Yeni 2022 Honda Civic Sedan Geliyor

Ototeknikveri     15 Kasım 2020 04:52

Honda yeni on birinci nesil Civic modelini prototip formunda 17 Kasım günü paketinden çıkartacak. Kompakt otomobil Twitch üzerinden online tanıtılacak.

Yeni 2022 Honda Civic Sedan Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma tanıtımdan önce bir teaser görseli ve video da yayınlayarak modelin bir kısmını gözler önüne serdi. Yeniden şekillendirilmiş ızgara, yeni farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları, ayrıca daha temiz görünümlü bir arka kısım dikkat çekiyor.

 

Arka lambalar Mercedes-Benz A-Serisi Sedan ile benzer bir şekle sahip ancak grafikler farklı. Civic logosu lambaların üzerinde, sol tarafta, hala bagaj kapağının ortasında bulunan Honda logosunun yanında konumlandırılmış.

 

Motor serisi hakkında henüz bilgimiz yok ancak mevcut Civic Sedan 158 hp doğal emişli 2.0 litre dört silindirli motorla geliyor. Ex donanım seviyesinden itibaren turboşarjlı 1.5 litre 174 hp motor sunuluyor. CVT şanzıman tek seçenek ancak yeni nesilde bu değişecek.

 

Civic Si muhtemelen güç artışıyla (şu an 205 hp) 1.5 litre turbo dört silindirli motorla sunulmaya devam edilecek. Civic Type R ise serinin en üstünde yer almaya devam edecek.

 

Honda yeni Civic Sedan modelini ABD’de bahar aylarında satışa sunacak.

 

Son Güncelleme : 15 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo