2022 Jeep Compass, Yeni Görünüşü ve Daha Lüks İç Mekanıyla Tanıtıldı

Ototeknikveri     22 Kasım 2020 07:30

Jeep, Guangzhou Otomobil Fuarı'nda 2022 Compass'ı tanıttı.

2022 Jeep Compass, Yeni Görünüşü ve Daha Lüks İç Mekanıyla Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlı crossover, revize edilmiş bir ızgaraya ve yeni farlara sahip. Bu değişiklikleri ilk bakışta fark etmek zor olsa da, yeni ön cephe dikkatlerden kaçmıyor. Crossover ayrıca dikdörtgen vurgularla daha sportif bir hava girişine sahip.

 

Compass Trailhawk, daha dar bir merkezi açıklığa sahip olduğundan farklı bir ön kısımla dikkat çekiyor. Ayrıca köşeli bir tampon, kırmızı kurtarma kancaları ve alt hava girişinde özgün bir kapak görüyoruz.

 

Dış değişiklikler ufak tefek, ancak aynı şey yeni bir direksiyon simidi, yeniden tasarlanmış bir gösterge paneli ve bağımsız bir 10,25 inç bilgi-eğlence sistemine sahip olduğu için yeni kabin için söylenemez. Ayrıca iç mekanda yeni kontrol araçları, metalik vurgular ve 10,1 inç ekrana sahip dijital bir gösterge paneli bulunuyor.

 

Tasarımcılar yeni bir orta konsol, revize edilmiş bir vites değiştirici ve yeni bir kablosuz akıllı telefon şarj cihazı eklese de, değişiklikler burada bitmiyor. Bu güncellemeler sayesinde, 2022 Compass öncekinden çok daha lüks görünüyor.

 

Autohome'a ??göre Çin'e özel Compass iki farklı motorla sunulacak. Giriş seviyesi motor, yedi ileri çift debriyajlı şanzıman ve önden çekişli bir sistemle eşleştirilmiş turboşarjlı 1.3 litrelik bir seçenek. Müşteriler ayrıca dokuz ileri otomatik ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip turboşarjlı 1.4 litrelik bir motoru tercih edebiliyor.

 

ABD'ye özgü Compass modeliyse muhtemelen birkaç ay içinde gelecek, ancak bu noktada ayrıntılar hakkında bir açıklama yok. Bununla birlikte, Çin modeline benzer görünecek modelde 180 hp (134 kW / 182 PS) ve 237 Nm tork üreten tanıdık bir 2.4 litrelik dört silindirli motor kullanılabilir.

Son Güncelleme : 22 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo