Yeni Nesil Mitsubishi Outlander'dan Sızıntı Görüntüler ve Teaser

Ototeknikveri     11 Aralık 2020 12:21

Outlander'ın görüntülerinin internete sızmasının ardından, sızdırılan görüntülerle hemen hemen aynı şekilleri ve özellikleri gösteren resmi bir teaser geldi.

Yeni Nesil Mitsubishi Outlander'dan Sızıntı Görüntüler ve Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Japon otomobil üreticisi, yeni Outlander'ın ilk olarak ABD, Kanada ve Porto Riko'da Şubat 2021'de piyasaya çıkacağını, ardından da kısa süre sonra diğer uluslararası pazarların geleceğini söyledi.

 

Tamamen yeni Outlander, otantik ve görkemli anlamına gelen Japonca "I-Fu-Do-Do" terimi ideali altında geliştirildi. Dış tasarımın, yeni nesil Dynamic Shield (Dinamik Kalkan) tasarım konseptine sahip "güçlü ve gururlu" bir ön uca sahip olduğu söyleniyor.

 

Bu tasarım dili gelecekteki Mitsubishi ürünlerinde de yerini alacak, bu yüzden sevseniz de beğenmeseniz de en iyisi bir an önce onunla barışmanız.

Hatta teaser görüntüsünün parlaklığını sizin için artırdık, ancak ek stil ayrıntıları için dün sızdırılan görüntülere bakmanız muhtemelen daha iyi. Bu teaser bize 2022 Outlander’ın LED ışık imzasını özellikle arka tarafta iyi bir şekilde gösteriyor.

MMC Tasarım Bölümü Yöneticisi Seiji Watanabe, yeni model için "Outlander, şirket için ikonik bir SUV, bu nedenle yeni nesil modeli geliştirirken, müşterilerimizi heyecanlandıran sağlam bir duruşla cesur ve kendinden emin bir stil gerçekleştirmek için zengin SUV mirasımızdan ilham aldık. Tamamen yeni Outlander, yeni nesil Mitsubishi tasarımını özetleyen ilk model ve tasarım stratejimizin öncüsü." dedi.

Mitsubishi yeni yılın ardından daha fazla bilgi paylaşacak ve şubat ayındaki lansman çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Son Güncelleme : 11 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo