2022 Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Son Casus Fotoğraflarda Minyatür S-Sınıfı Havası Veriyor

Ototeknikveri     13 Aralık 2020 06:23

Önümüzdeki yılın başlarında yapılacak yeni Mercedes C-Serisi’nin tanıtımı için takvim ilerlerken, casus fotoğrafçılar bu ay Avrupa yollarında dolaşan hafif kamuflajlı bir prototipin bir görüntüsünü daha yakaladılar. Yeni resim galerisinde belirli pazarlar için bir station tarafından takip edilecek sedan versiyonunun en son görüntüleri bulunuyor.

2022 Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Son Casus Fotoğraflarda Minyatür S-Sınıfı Havası Veriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın her hayranı, Mercedes'in C-Serisi'ni daha küçük ölçekte bir S-Serisi olarak tasarladığını biliyor ve görünüşe göre aynısı gelecek model için de geçerli.

 

Bu nedenle, yeni 2022 Mercedes C-Serisi, ağabeyiyle aynı stil ipuçlarını benimsiyor; temiz hatlara sahip zarif şekilli bir gövde ve makyajlı E-Serisi'ninkine benzeyen bir ön kısım, yatay gözyaşı damlası arka lambalarının hakim olduğu bir arka kısım, otomobili tüm son Mercedes modelleriyle aynı hizaya getiriyor.

 

Bir C-Serisi test otomobilini en son gördüğümüzde, daha dinamik AMG Line dış cephe kiti ile donatılmıştı, ancak bu, farklı stil alaşım jantlar, tamponlar ve yan marşpiyeler etrafında daha mütevazı çizgiler içeriyor gibi görünüyor. Ancak yine de bagajın küçük bir kanat oluşturacak biçimde şekillendirildiğini anlayabiliriz.

 

İç mekan ayrıca, orta kısmında üç dairesel havalandırma deliği ve gösterge panelinin üstünde oturan büyük bir dijital gösterge grubu ile benzer bir düzene sahip S-Serisi'nin ayak izlerini takip edecek. Hemen altında büyük bir bilgi-eğlence sistemi dokunmatik ekranı bulunuyor, ancak S-Serisi'nden daha küçük olacak ve altında bir dizi geleneksel klima ve havalandırma kontrolü olacak.


Yeni yarı hibrit ve plug-in hibrit sistemlerin yanı sıra bir dizi dizel seçeneği de içermesi beklenen motor seçenekleri hakkında henüz hiçbir şey onaylanmadı. Önceki haberler ve söylentiler, her zaman popüler olan AMG versiyonlarının, dört silindirli motorlara sahip plug-in hibrit sistemlerle geleceği yönünde.

 

Mercedes'in önümüzdeki yılın başlarında piyasaya çıkması beklenen yeni C-Serisi için son geliştirme aşamalarında olduğu açık. Avrupa'daki satışlar kısa süre sonra başlayacak, ABD'deki müşteriler ise yeni Alman sedan için 2021 ortasına kadar beklemek zorunda kalacak.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo