Kia, İngiltere'de Sportage JBL Black Edition'ı Piyasaya Sürüyor

Ototeknikveri     17 Aralık 2020 01:29

Kia, İngiltere'de 28.545 £ (38.589 $) başlangıç ??fiyatı ile siparişe açılan Sportage JBL Black Edition crossover'ı tanıttı.

Kia, İngiltere'de Sportage JBL Black Edition'ı Piyasaya Sürüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sınırlı sayıda üretilen modelin adı, tümü standart olan subwoofer, harici amplifikatör ve ön merkez hoparlörü olan sekiz hoparlörlü JBL premium ses sisteminden geliyor.

 

Diğer öne çıkan özellikler arasında parlak siyah dış vurgular bulunuyor, bunlar ızgara çerçevesi ve deseni, koruma plakaları, farlar, sis lambaları ve tavan raylarından oluşuyor.

 

Bu arada, ön kısımda ve yan marşpiyerlerdeki metalik parıltılar, ön ve arkada koyulaştırılmış Kia amblemleri, 17 inçlik siyah alaşım jantlar, gövde renginde kapı kolları ve 'Sportage' logosu için parlak siyah harfler yenilikler arasında bulunuyor.

Koreli crossover sadece Phantom Black dış cepheyle satılırken, iç mekanda deri kaplı direksiyon simidi, vites kolu ve kapı kolçakları ile siyah deri döşeme bulunuyor.

İç mekandan bahsetmişken, standart donanım 360 derecelik Çevre Görüş Monitörü, ön ve arka Park Mesafesi Uyarı sensörleri, panoramik sunroof, LED iki işlevli farlar ve LED arka lambaları içeriyor. Ayrıca, motor çalıştırma / durdurma düğmesi, ısıtmalı ön ve dış arka koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi içeren bir Akıllı Giriş Sistemi de donanıma dahil.

Bilgi-eğlence sistemi, Kia’nın UVO Connect ‘Phase II’ telematiği ve hem Apple CarPlay hem de Android Auto özelliğine sahip en yeni 8.0 inç dokunmatik ekranla birlikte geliyor. Sürücü asistanı sistemlerine gelince, bunlar arasında Şerit Koruma Asistanı, Uzun Far Asistanı, Hız Sınırı Bilgi Fonksiyonu, Sürücü Dikkat Uyarısı, Römork Denge Asistanı, Yokuş Kalkış Asistanı Kontrolü ve yaya algılama özellikli İleri Çarpışma Önleme Yardımı bulunuyor.

Sportage JBL Black Edition alıcıları, 174 hp 1.6 litre T-GDi benzinli motor ya da 134 hp 1.6 litre CRDi dizel 48v yarı hibrit motor arasından seçim yapabiliyor. İki seçenek de altı vitesli manuel ya da yedi vitesli DCT otomatik şanzımanla geliyor.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo