100.000 ADEDİN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALAN OPEL ADAM'IN ROCKS VERSİYONU EYLÜL'DE TÜRKİYE'DE

Ototeknikveri     19 Ağustos 2014 11:08

Opel'in A segmentinde yer alan modeli Adam, Avrupa genelinde pazara sunulmasından bu yana 100 bin adetlik sipariş almayı başardı.

100.000 ADEDİN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALAN OPEL ADAM'IN ROCKS VERSİYONU EYLÜL'DE TÜRKİYE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel'in “Product Design”, “Red Dot Design” ,“Autonis Design” ve “AutoTrophy 2013” gibi ödüllerine layık görülen yeni modeli Adam, kısa sürede Avrupa'da A segmentinin başarılı modellerinden biri haline geldi. Pazara sunulmasından bu yana eçen süre içerisinde 100.000 adetlik sipariş almayı başaran Adam, kişiselleştirilebime seçenekleri, internet tabanlı uygulamalarını 7” lik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranda gösteren bilgi-eğlence sistemi ve tasarımı ile öne çıkıyor.
 
Aracın 3 kapılı mini crossover versiyonu olan Opel Adam Rocks ise Eylül sonunda Avrupa'da satışa çıkacak. Şu ana kadar 3.000 adet sipariş alınan Opel Adam Rocks, ülkemize ise sipariş üzerine getirilecek.
 
 
 
3.7 metrelik boyu, kaslı görünümü, katlanabilir kumaş tavanı ve yeni nesil 1.0 litrelik ECOTEC Doğrudan Püskürtmeli Turbo motoru ile dikkat çeken yeni Opel Adam Rocks'ın, 140 km/s’e kadar hızlarda 5 saniyede açılan Swing Top kumaş tavanı, crossover gövde ile cabrio aracın özelliklerinin birarada sunulmasını sağlıyor.
 

Son Güncelleme : 03 Ekim 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo