Nissan Z Coupe Patent Çizimleri Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     15 Ocak 2021 12:33

Nissan, geçen sonbaharda Z Proto'yu tanıttı ve şimdi Avustralya'daki ticari marka ofisi, üretim modelini bir dizi patent görüntüsüyle ortaya çıkardı.

Nissan Z Coupe Patent Çizimleri Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Konseptle neredeyse aynı görünen üretim modeli, iki yatay parça arasına yerleştirilmiş bir sensör ünitesi ile hafifçe revize edilmiş bir ızgaraya sahip.

 

Değişiklikler sınırlı ancak üretim modelinde bir arka kilit ve arka tekerleklerin arkasında reflektörler de var. Bagaj kapısı da farklı görünüyor, ancak bu, Z Proto'nun cam alanını görsel olarak genişleten siyah bir tavana sahip olması nedeniyle optik bir yanılsama gibi görünüyor.

 

Değişiklikler oldukça küçük ve üretim modelinin neredeyse Z Proto ile aynı kalacağı anlamına geliyor. Konsept iyi karşılandığı için bu iyi bir şey.

 

Dış cephedeki benzerlikler göz önüne alındığında, iç mekanın da konsepti yansıtması muhtemel. Bu, gösterge panelinde 12,3 inçlik bir dijital gösterge paneli, modern bir bilgi-eğlence sistemi ve gösterge bölmeleri bekleyebileceğimiz anlamına geliyor.

 

Nissan, performans özellikleri konusunda ağzını sıkı tutuyor, ancak Z Proto, altı vitesli manuel şanzımana bağlı ikiz turbo V6'ya sahipti. Motorun 400 hp (298 kW / 406 PS) güç çıkışı ve 474 ??Nm tork ürettiği Infiniti Q60 Red Sport 400'den alınması bekleniyor.

 

Bu henüz doğrulanmadı, ancak Nissan bir sonraki Z'nin selefinden daha fazla güce sahip olacağını şimdiden ima etti. Bir hatırlatma olarak, mevcut 370Z, 332 hp (248 kW / 337 PS) güç çıkışı ve 366 Nm tork üreten 3,7 litrelik bir V6'ya sahip. 370Z Nismo bunu 350 hp (261 kW / 355 PS) ve 374 Nm'ye kadar çıkartıyor.

Son Güncelleme : 15 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo