Makyajlı Subaru XV Tanıtıldı

Ototeknikveri     31 Ocak 2021 08:52

Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen yazdan bu yana satışta olan 2021 Subaru XV (ABD'deki adıyla Crosstrek), Atlantik Okyanusu'nu geçerek Avrupa'ya geldi ve başlangıç ??fiyatı İngiltere için 31.665 £ (43.427 $) olarak belirlendi.

Makyajlı Subaru XV Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen XV, giriş seviyesi SE versiyonunda EyeSight sürücü destek donanımı, LED farlar, 18 inç alaşım jantlar, anahtarsız giriş ve başlatma, 8 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon entegrasyonu ve ısıtmalı ön koltuklar dahil olmak üzere birçok standart donanımla birlikte sunuluyor.

 

Satışa sunulan diğer donanım seviyesi SE Premium olarak adlandırılıyor. Bu modelin fiyatı 33.665 £ (46.170 $) seviyesinden başlıyor ve 2.000 £ (2.743 $) ekstra ücretle uydu navigasyon sistemi, sunroof, deri döşeme ve sekiz yönlü elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu gibi diğer özellikleri ekliyor. Yeniden tasarlanan helezon yaylar ve amortisörler ile geliştirilmiş X-Mode ve SI-Drive işlevleri de revizyonların bir parçası.

 

Yeniliklerden bahsetmişken, 2021 XV, yeniden şekillendirilmiş sis lambası çerçevelerine ve farklı ızgaralara sahip yeni ön tamponu içeren güncellenmiş bir görünüme sahip. 18 inç alaşım jantlar da yeni tasarlandı ve müşteriler aracı Horizon Blue ve Plasma Yellow olarak adlandırılan iki ek renk seçeneği ile alabiliyorlar.

 

Her iki donanım seviyesi de, 148 hp 2.0 litrelik e-Boxer düz dört silindirli benzinli motor ve 16 hp küçük bir elektrik motoru ile güçlendirilmiş. Crossover'ın tüm versiyonları, standart olarak sürekli değişken şanzıman (CVT) ve markanın kalıcı Simetrik Dört Tekerlekten Çekiş sistemi ile donatıldı.

Son Güncelleme : 31 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo