2022 Infiniti QX60 Hakkında Fikir Veren Yeni Çizimler

Ototeknikveri     15 Şubat 2021 10:07

Infiniti, 2022 QX60'ı tanıtmaya hazırlanıyor ve bu çizimler bize crossover'ın nasıl görünebileceğine dair mükemmel bir fikir veriyor.

2022 Infiniti QX60 Hakkında Fikir Veren Yeni Çizimler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çizimler, Rus Kolesa tarafından yayınlanmış ve muhtemelen daha önce Infiniti tarafından yayınlanan kamuflajlı QX60 test prototipini gösteren görüntülere dayanıyor. Bu çizimlerde tasvir edilen tasarımın doğru olduğu kanıtlanırsa, elimizde çok güzel görünen bir crossover olacaktır.

 

QX60'ın genel tasarımı, geçen yıl piyasaya sürülen QX60 Monograph Concept ile neredeyse aynı olacak gibi şekilleniyor. Bu nedenle, ön kısımda tamponun yanlarında büyük hava girişleri, belirgin bir ön ızgara ve siyah renkte tamamlanmış ve radarı barındıran ikincil ızgara ile dikkat çekiyor. Konseptin farları hafifçe değiştirilmiş olsa da belli bir ölçüde korunmuş gibi görünüyor.

QX60 Monograph Concept'in arkasında, tavandan uzanan bir rüzgarlık ve bir LED ışık çubuğuna bağlı ince arka farlar bulunuyordu. Üretim modeli büyük ölçüde aynı görünecek ancak arka lambaların lensleri konseptteki gibi buzlanmış olmayacak. Konseptin sahte krom egzoz boruları da işlevsel egzoz boruları ve gövde renginde bir difüzör ile değiştirilecek.

 

Infiniti, geçtiğimiz hafta QX60'ın yeni Pathfinder'da olduğu gibi 295 hp 3.5 litrelik doğal emişli V6 motor ve dokuz ileri otomatik şanzımanla geleceğini doğruladı. Otomobil üreticisi, yeni QX60'ın aktif tork bağlantılarını kullanacağını da belirtti.

 

Not: Bu resimler Koleca tarafından üretilmiştir ve Infiniti ile ilgili değildir veya firma tarafından onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo